[]

Çok para kazanan yöneticiler falan çok mu çalışıyor, çok mu stresli işleri?

Yani kazandıkları para ile çok çalışma ve stres arasında bir orantı kurulabilir mi?
Hani "abi o kadar para veriliyorsa, kesin karşılığını alıyordur" bakışına ne diyorsunuz?



 
want2die +1

Xbox'ın mı ne bir konsol üretilirken 200-300 tane üründe (aynı gün aynı fabrikada üretilmiş) sorun çıktı. Sebebi de işlemcinin üzerine işlemci soğutucusu konurken aradaki jelatin sökülmemiş. Fabrikadaki işçinin gerizekalılığı tamamen.

Büyük ihtimal işçiyi de yollamışlardır ama, fabrika müdürünü mü ne (fabrikada taşaklı bir abi yani) de postalamışlardı. Adamın suçu ne lan?
  • gunde 3 litre kola icen adam  (19.10.15 15:42:38) 
sorumlulukları büyük en başta. verdikleri kararlarla iş yükünü hacmini regüle ediyorlar.
dolayısıyla stresi de çalışmayı da onlar yönetiyor.
ana taşeronda çalışan birisiyim. işverenin çok basit bir kararı 10 gündür mesai yapmamıza sebep oldu. ben 7bin civarı bi para alıyorum, adam 15k$.
  • sameidiot  (19.10.15 15:43:04) 
çok para göreceli bir kavram, benim müdür 15-20k arası kazanıyor. hiç bir iş yapmıyor, hiç, nada, niente. hiçbir sorunu çözdüğünü, bir yaralı parmağa işediğini görmedim bu güne kadar zaten kendisini de çok görmüyorum, öyle haftada bir uğruyor.
ama sorumluluğu çok, sürekli yönetim kurulunda bizim raporların hesabını veriyor, toplantılarda oturup yöneticilik oynuyor. başarılı, geleceği de parlak, yürür gider bence.

  • tiny penny  (19.10.15 16:24:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.