[]

almanca teknoloji haberi okuyabilecek?

arkadaşlar bir arkadaşım için almanca teknoloji haberlerinin olduğu site arayışındayım ancak almanca'nın a'sından anlamam. şu siteyi buldum -geçen gün de benzer bi soru sormuş idim-

tech-letzte.com

şu sitedeki haberlere göz atıp kusursuz bir almanca ile mi yazılmış yoksa copy paste yapılıp alakasız bir içerik mi oluşturulmuş alman gözüyle okuyabilecek kimse var mıdır?

şimdiden teşekkürler.

danke efem.

edit: yani gramer olarak problemli mi yoksa normal bir almanın girip okuyabileceği kadar normal bir site mi sizce?

 
Copy and Paste yapilmis bu. Almancam türkcemden iyidir buna eminim. Ama okuduklarimi anladim, ama yinede almanca ögrenmek icin iyi degil.


  • samiabi19  (18.10.15 23:42:09) 
Yuzir in dedi gibi alakasiz degil cünkü hersey anlasiliyor. ama almancayi beceren biri anliyor bunun copy and paste oldunu


  • samiabi19  (18.10.15 23:43:23) 
yani gramer olarak problemli mi yoksa normal bir almanın girip okuyabileceği kadar normal bir site mi sizce?


  • bana da mi lolo  (18.10.15 23:46:29) 
pek değerli @sivrisinek

site bana ait değil. reklam olsa reklam derim ki izah edeyim bir arkadaşım için arayışta olduğumu söylerken arkadaşın dilini dinini yazmadım. türk bir arkadaşım almanca içerikli site açacak ve almanca dilinde teknoloji haberleri yazan sitelerin arayışındayız. yani bulduğum site de bi türke ait çıkmış olması olağan bi durum çünkü google 'da aramalarda üstte çıkan sitelerden birisi. (git: prntscr.com)

çok biliyosun madem ekşi duyurunun nofollow link attığını, burada paylaşılan hiçbir linkin de reklam olarak hiçbir değeri olmadığını da biliyor olmalıydın.

okuyan sanacak fuat avniyi keşfettin
  • bana da mi lolo  (18.10.15 23:51:28 ~ 23:57:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.