[]

From Beşiktaş To Emirgan

En kisa surede nasil gidilir? Taksi kac yazar? Ordan dönüşte yürüsek sahil boyu? Olur mu? Uzak mi? Sonra tekrar gerisin geri besiktas yapıcaz. Ayrıca bir de dönüşte bi şekilde basaksehir metrosuna baglanmak lazim. Tum bunlara ya da yarısına ya da birine cevap vereceklere teşekkürler..




 
Sahil uzak. 1 saatten fazla sürer. Sahilden otobüse binin bir sürü hat var. 42t falan var. traflk yoksa 20 dk falan sürer. Trafik yoksa üst yoldan da gidebilirsiniz. İstinye minibüsüne biner taksiyle geçersiniz. Başakşehir metrosuna hacıosman-yenikapı-kirazlı üzerinden ulaşırsınız herhalde


  • i ve been mistreated  (18.10.15 20:06:36) 
Bu minibuslerin kalkis yeri iskedeki otobuslerin orda mi? Nerdedir tam olarak. Taa o dolmuslarin hani metrobuse ciktigi yol var, oraya yukari doğru yurumek zorunda miyiz?


  • evc  (18.10.15 20:10:26) 
hayır minibüsler zincirlikuyu'ya giden durak var oradan kalkar. yani meydandan zincirlikuyu yönüne giden dolmuş


  • pederas31  (21.10.15 11:40:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.