[]

Şimdiye kadar bir arkadaşınızın düğününde max nasıl bir hediye verdiniz?

Şu sıralar birkaç arkadaşım evleniyor ve biraz kararsızım ne yapmam konusunda. Ev hediyesi alıp düğünü pas mı geçsem, yoksa düğünde klasik çeyrek falan mı taksam artı sıradan bi ev hediyesi mi alsam, yoksa düğünde cumhuriyet falan takıp ev hediyesini mi siktir etsem diye düşünüyorum. Nasıl oluyor bu işler?




 
en yakın arkadasıma yarım altın taktım.


  • slalom  (18.10.15 19:09:23) 
eğer yakınsan hem bir şey takar hem ev hediyesi alırsın. bence cumhuriyet takmak yerine çeyrek tak, ama bir de 100-150 liralık bir ev hediyesi al (nevresim mesela)


  • like it or not  (18.10.15 20:40:47) 
en yakın arkadaşıma 15 bin tl'lik hediye çeki.


  • [silinmiş]  (18.10.15 21:18:45) 
ben düz adamım ya hiçbişey takmam,

ya da o düğüne gider, çeyrek altınımı takar, kuru pastamı limonatamı içer dönerim.

cumhuriyet neymiş ya, abartı, ben değil arkadaşıma babamın oğluna (abim) bile cumhuriyet altını takmadım.
  • wilhelmwasmuss  (18.10.15 21:22:59 ~ 21:26:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.