[]

steam / lisans

şimdi diyelim staem hesabı açtım oyunlar aldım. bu oyunları kurmak için belli bi limit var mı. mesela evde kurdum. sonra iş yerinde kurdum. yazlıkta kurdum. tatilde kuzenin pc sine kurdum gibi. tabi ki hepsinden aynı anda oynanmayacak. yani kuzene de kurayım beleşe oynasın gibi bi şey demiyorum. ya da pc değiştirdim diyelim. bunun belli bi limiti var mı yoksa istediğim kadar donanım değiştirebiliyor muyum?




 
Hayır limit yok. Ama aynı anda 3 veya daha fazla bilgisayar online olur hatta aynı oyunu oynarsa valve hesabını askıya alabilir. Ama oyun offline ise bilgisayar da internete bağlı değilse sorun olmuyor.


  • Mr. ?  (18.10.15 14:44:11) 
her kurduğunda senden e-mail'ine gelen doğrulama kodu istiyor, sürekli onu girmen gerekir.


  • gezegen olan pluton  (18.10.15 14:48:33) 
ayni anda online olmadigin surece (oyun olark degil, hesap olarak) limiti yok.


  • chaotic good  (18.10.15 15:13:46 ~ 15:22:03) 
farklı bilgisayarlara aynı steam hesabından yüklenmiş oyunlar aynı anda çalışmıyor zaten. aynı anda sadece bir bilgisayardan oynanabiliyor. denenmiştir, kesin bilgi. ancak birden çok bilgisayara oyun kurmakta sıkıntı yok.


  • kriker  (18.10.15 15:14:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.