[]

İkinci el beyaz eşya fiyatları?

Selamlar duyuru ahalisi,

Taşınmayı düşündüğüm evdeki eski kiracı beyaz eşyasını (buzdolabı, bulaşık makinası, çamaşır makinası) 3500 TL'ye bırakırım diyor. Eşyaları çok fazla kullanmamış ve emlakçının söylediğine göre bunları toplamda 7500 TL'ye satın almış. Beyaz eşyadan hiç anlamayan bir tip olarak markasını modeline pek dikkat etmedim ama buzdolabı ve bulaşık makinası electrolux marka gri havalı tiplerden. Bildiğimiz üzere bir eşya ikinci el olunca hiç kullanılmasa bile baya kelepire gidiyor. Bu düşünce ve eşyaları evden çıkarıp taşımasının zorluğundan hareketle peşin satan edasıyla 1500'e bırak yoksa olmaz ya da 3500'e koltuk ve yatağı da dahil edersen olur mu desem yoksa gidip kendim mi ikinci el alsam? Öğrenci değilim ama ev eşyasına çok para harcamak istemiyorum çünkü yüksek lisansa yurt dışına gitme durumları filan var. Bir yandan da insan gibi yaşayayım istiyorum. Bu durumda tavsiyeniz ne olur? 3500 TL ikinci el eşya için baya kazık sanki dimi?

Temsili foto:

Buzdolabı şöyle bişeydi sanki:
www.electrolux.com.trÜrünler/Soğutucu_ve_dondurucular/Buzdolabı_ve_derin_dondurucular/Buzdolapları/EN3853MOX/

Bulaşık makinası da beyle gibiydi:
www.electrolux.com.trÜrünler/Bulaşık_makineleri/Bulaşık_makineleri_solo/Standart_bulaşık_makineleri/ESF5511LOX/

Çamaşır makinası da şuna benziyo:
www.electrolux.com.trÜrünler/Çamaşır_ve_kurutma_makineleri/Çamaşır_makineleri/EWF1274BW/

Sevgiler

 
3500 kullanılmış eşya için çok. sıfır başka marka alsan zorlarsan 2000 tl ye halledersin hepsini. sonuçta bekar adamsın kalıcı değilim diyorsun. bence paranı boşa harcama.


  • delidir yakalayin  (18.10.15 12:07:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.