[]

Ah alınca çıkıyor mu?

Bir çocuk var Kazanova'nın Türkiye şubesi; biz bununla sevgili olacak gibiydik olmadı, gitti benim gözümün önünde benden önce aralarında adı konulmamış birşeyler olan bir kızla sevgili oldu. Ben bu çocuğun ne bu kadar çapkın olduğunu, ne de o kızla aralarında birşeyler olduğunu biliyordum. Sonra gitti hepimizin birlikte çalıştığı bir projede benim yaptığım bir hatadan dolayı beni attırdı -şirket imajı gereğiymiş-, yerime tesadüfen bu sevgili olduğu kız geçti. Şimdi onlar birlikteler, projede de birlikte çalışıyorlar; ben elim böğrümde kaldım uzakta öylece. Çok üzülüyorum. Kimseyi suçlamak istemiyorum neticede herşeyin bir sebebi vardır; ama onlar böyle bir aradayken benim her alanda dışlanmam hak mıdır? Bir insan bir köşede böyle üzülürken diğerleri mutlu olabilir mi? Kısaca, ahım tutar mı sizce?




 
ne yazık ki ilahi adalet diye bir şey yok. bu insanların içlerini soğutmak için uydurduğu bir palavradan fazlası değil maalesef.


  • arma aski  (17.10.15 23:12:17) 
hiç bişeycik olmaz.


  • Ufuk  (17.10.15 23:14:59) 
hikayeyi okuduktan sonra nick'e bir baktım da içim acıdı resmen. çok sıkıntıda olmasına rağmen çaktırmamak için gülümseyen biri canlandı gözümde.

düşene bir tekme de ben atayım cevabı: ilahi adalet, ahı tutma vs gibi bir şeyler yok maalesef +1. hatta baya evli, mutlu, çocuklu formuna bile ulaşabilirler. bir ihtimal sıkıntıya düşse bile bil ki seninle hiç bir ilgisi yok..
  • nrmnm  (17.10.15 23:20:00) 
farklı bir cevap vereyim, bence tutar. ama çok uzun sürede oluyor. benim de ah etmek istediğim durumlar oldu. şimdi geri dönüp baktığımda iyi ki de olmuş o olaylar diyorum. o şekilde olmasa başka yerlerde başka insanlarla ve daha kötü durumda olabilirdim. bu açıdan bakmaya çalış. ilahi adalet diyemem bunun adına ama zamanında başka başka olaylardan dolayı ailemi eleştiren insanların üç beş sene içerisinde aynılarını yaşadığına çok şahit oldum. ha şunu belirteyim, yaşadığın durum pek ah tutturacak bir durum gibi görünmüyor. kendi hatandan dolayı projeden atılmışsın, kızın tesadüfen projeye geçtiğini söylemişsin. ah etmeni tavsiye etmem ama vardır bunda bir şey diye düşünebilirsin.


  • who cares wins  (17.10.15 23:31:57) 
mutlu mesut yaşarlar


  • bobinhoo  (17.10.15 23:35:53) 
seni isten mi attirdi yoksa projeden mi? projeden atildiysan orada neden hala duruyorsun bi yandan is ara cik. yok isden atildiysan yasal haklarinin pesinde kos, isten atilman icin bir nedenmiydi bu neden degilse tazminat iste yani hayati zor et. tabiki sinirli olman bunlarin onlarin yaninda kar kalmamasini istemen normaldir. tikdir et seni sen oldugun icin deger veren bir insan vardir.

kalbinde iyilik olmayan insanlarin hayatlarinda birseyler patlak verebilir.
  • bonaparte  (17.10.15 23:43:03 ~ 23:45:39) 
Ah mah tutmaz efendim, yok oyle bir sey. Kendinizi avutmayin.


  • stavro  (17.10.15 23:47:23) 
ah demeyelim de bir olumlu/olumsuz enerji meselesi var diyelim biz ona.
evet olumsuz enerji olumsuz etkiler yapıyor. yalnız bu etki iki ucu keskin bıçak. sadece karşıya yapmıyor enerjiyi yayana da yapıyor.

en güzeli; yoluna devam etmek. hata yaptığın konuyu irdeleyip bir daha aynısını yapmamak için çaba göstermek, önlemler almak.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (18.10.15 00:07:02) 
Masallarda oluyor ancak. Üzülme boşver, tecrübe edindin say.


  • gregor sarmisaa  (18.10.15 00:38:19) 
Babam gayet mutlu yeni eşiyle ve çocuklarıyla. Yani yok öyle bir şey.


  • fatih baker  (18.10.15 16:21:35) 
Tutar. "bu devirde kimsenin bedduasını alma" demişler. bir şekilde çıkar. kimisi hemen çıkar kimisi çok uzun bir süre sonra. birsinin ahını almış insanlar hiçbir zaman mutlu olamazlar.


  • komando kani var bende  (18.10.15 16:36:35) 
ah etme bence hatta beddua bile etme çünkü 7 kat el dolaşıp sahibine geri dönüyor yani tabi inançlı biriysen. ya da inanıyorsan diyelim. umursadığını göstermesen çok dahaiyi olacak ama sen de haklısın şimdi adam harbiden adam değilmiş.:S


  • indescribable  (18.10.15 16:47:22) 
Hiçbir şey olmaz, o yüzden direkt küfürü bas en azından rahatlarsın.


  • neferkitty  (18.10.15 16:48:36) 
hikaye birebir gerçek mi yoksa biraz edebiyatlı bir anlatım mı tercih ettin?

yani gerçekse lütfen söyle ona göre çok üzülücem.
  • kosun lan mevzu var  (18.10.15 16:49:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.