[]

Ev kiraladim ama camasir makinasi sigmiyor.

Uc gun once yeni bir ev kiraladim. Ancak salakligimdan dolayi evdeki tasarim hatalarini ve kusurlari bugun tasindiktan sonra farkedebildim.

En sinir bozucusu, camasir makinasi icin yapilmis olan yere camasir makinasi sokmak mumkun degil. Banyodaki klozet ile duvarin kosesi arasi cok dar ve alet oradan gecmiyor. Apartman yeni yapilmis.

Sozlesme bir yillik. Depozito degil de bir yillik kira bedeli kadar senet yaptik. Sene bitiminde senedi geri alacagim. Bu bedel de sozlesmede pesinat olarak geciyor. Kiraya verenler kucuk bir ilcenin buyuk bir sirketi. O yuzden bunlarda oyun olmaz diye kabul ettim.

Sorum su; ben bu kusuru one surup sozlesmeyi fesih edip pesinatimi yani senedimi kazasiz belasiz geri alabilir miyim? Dava acmam gerekir mi? Acarsam hangi mahkemeye gitmem gerek?

Vaktiniz icin tesekkur ederim.

 
bulasik makinen yoksa onun yerine cam. mak. koyamaz misin?
istedigin cevap bu degil ama belki aklina gelmemistir :)

  • chaotic good  (17.10.15 20:44:28) 
Evet orasi aklima geldi ama orada da su yok. Elektrik var, gider var cesme yok. Ev tam laz isi olmus. Anlatsam gulersin.


  • alperz  (17.10.15 20:45:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.