[]

Avrupa'yı gezme sorunsalı

Merhaba, şu an Erasmus'tayız ve evimizin kontratı 15 Ocak'ta bitecek. Şubat'ın başına kadar gezmek istiyoruz ama valizler elimizi kolumuzu bağlıyor. Bunlara nasıl bir çözüm bulabiliriz? En az 25 kilo olduklarını düşünürsek mesela kargolamak bize kaça patlar? Ya da bir yere uzun süreli koyabilir miyiz bunları? Teşekkürler.




 
ne kadar varlıklı olduğuna ve nerede erasmus yaptığına göre değişir. mesela almanyadaysan valizinle trenden iner istasyondaki lockerlara bırakbilirsin. ancak günlüğü sanırım 10euroya kadar varıyodu.


  • KidLazer  (17.10.15 18:38:34) 
kargolamak degil de, almanya'dan istanbul'a ulusoy otobüs seferleri oluyor. bir arayip sor, düsük sezona denk gelirse ufak bir meblag karsilari alma ihtimalleri vardir diye düsünüyorum.
(tabi gectigi sehirler size uygunsa ve istanbul'da valizleri alacak birileri varsa.)

  • pilav  (17.10.15 18:42:12) 
evde, yurtta kalan hic arkadas/tanidik yok? onlara birabilirsiniz aslinda ama valizleri geri almak icin ayni sehre geri dönmek gerekir o halde. valizler orda olmasa da dönecek misiniz zaten yoksa dönmesek daha iyi kafasinda misiniz?


  • pilav  (17.10.15 18:43:51) 
bulunduğun ülkede bizdeki PTT'ye eş kuruma giderek kargoya verebilirsin. Türkiye'de PTT'ye ulaşacaktır. Ben öyle yaparak 120 Euro civarı bir ücrete çok fazla eşya göndermiştim.


  • nightwalkerg  (17.10.15 19:26:00) 
@pilav bir plan yaptıktan sonra nereden döneceğimiz çok fark etmez aslında ama ulusoy fikri çok mantıklı geldi. hemen araştıracağım. çok teşekkürler :)


  • rivulet  (17.10.15 22:09:54) 
güzergah, gectigi sehirler ve irtibat numaralari burada yaziyor:
www.ulusoy.com.tr

  • pilav  (17.10.15 22:24:32) 
hollanda'dan 25-30 kiloyu 50 eur civari yollayabilirsin bildigim kadariyla.


  • jedilance  (17.10.15 22:47:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.