[]

KPSS Puan Türleri ve YDS

Merhaba, sayın duyuru memurları! Temmuzda Kpss'ye ve eylülde Yds'ye girdim, puanlarım geldi. Buraya kadar iyi, güzel. Yalnız bazı puanlarım hesaplanmamış. Yds açıklandıktan sonra da hesaplanmamış olarak duruyor. Bir arkadaşım, yabancı dil puanı gereken puan türlerinin hesaplanması için Yds'den sonra gireceğim ilk Kpss'den sonra hesaplanacağını söyledi.

Yani, belli puan türleri için Yds'den sonra bir kez daha mı Kpss'ye gireceğim? Öyle değilse puanlarımın hepsine nereden bakabilirim? Çünkü Ösym'nin sitesinde görünmüyor.


 
yds'ye kpss'den önce girmen lazım. yds geçmiş sınavlara yönelik sonuç doğurmaz. temmuzda girdiğin kpss puanlarının hepsi osym sitesinden baktığın puanlar.

yds'nin de geçerliliği belli yıl ile sınırlı değil. bundan sonra girdiğin tüm kpssler için eylülde girdim dediğin yds puanın kullanılacak.

mantık şu. önce yds sonra kpss. anlatabilmişimdir umarım. sen sanırım ydsye sonradan girsem de önceki kpss puanlarım hesaplanır diye düşünmüşsün ama olmuyor öyle.
  • elorelia  (17.10.15 16:35:12 ~ 16:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.