[]

Monster Notebook Hk.

merhaba duyuru ailesi,

www.monsternotebook.com.tr

bu pc hakkındaki görüşleriniz nedir? bir süredir araştırıyorum, bu özelliklere bu fiyat pek yok. 2400-2600 bandıyla yola çıktım çıkabileceğim en pornografik nokta budur. bu düzeyde ya da daha düşük fiyatta olan tavsiye edeceğiniz pc var mıdır? bu pc nasıldır, bu para verilir mi?

 
Oyun oynamak maksatlı üretilen dizüstü bilgisar almak bana biraz saçma geliyor. Bu fiyata bence sağlam bir masaüstü toplayıp çok daha fazla işlem gücü elde edilebilinir.

Çok geziyorum, gezdiğim yerde de oyun oynamak istiyorum dersen başka.

Taşınabilirlik için 700-800 liraya celeron işlemcili bir dizüstü + orta üst segment masaüstü de iş görebilir.
  • kriker  (17.10.15 11:59:29) 
kasa estetiği gibi bir derdiniz yoksa para verilir. iyi makinedir, ama kaba ve ağırdır. oyun oynamayacaksanız zaten gereksiz. 5700-hq msi'larda var bildiğim kadarıyla ve onlar da pahalı.

ama ben de dizüstünde oyun kısmına pek sıcak bakmıyorum. hani çok taşıyorsanız başka tabi.

ben de 3k ekranlı bir monster vardı, o zamanlar kasa plastikti ve cidden kötüydü. adaptör de baya büyük ve ağırdı. ama donanım olarak iyiydi. şimdi alüminyum kasa olmuş, birazcık daha estetik. yalnız ekranın bir çerçevesi var kocaman. hani detaylara dikkat ediyorsanız bu çerçeve benim en çok canımı sıkan şeydi, hala da büyük geldi gözüme.
  • passion rules the game  (17.10.15 12:33:33 ~ 12:35:00) 
f/p açısından monster'dan iyisini bulamazsın. monster'daki tüm bilgisayarlar için geçerli bu.


  • aksimetre  (17.10.15 13:42:08) 
bu bilgisayar yukarıda bahsedilen klasik oyun bilgisayarı formatında değil, o yüzden estetik sıkıntıları o kadar yok. ekranı diğer oyun bilgisayarlarına göre ufak, kilosu da öyle(2,5). ssd portu, ekran kartı fiyatı karşılayan şeyler. ben param olunca alıcam bundan, öyle diyim.


  • baba jo  (17.10.15 13:51:05) 
Valla bence akıyor. Tek şüphe kaporta kalitesi, o da tamamsa alınır. Bunun alternatifi Amerika'ya giden tanıdık vasıtasıyla alışveriş yapmak. Bu dolar kuruyla bu aletten iyisini ve ucuzunu Türkiye'de sıfır alamazsın.


  • yirmisantim  (17.10.15 14:22:53) 
saolun beyler yabıştırıp aldım ben de. iyi kötü hep eski pc'leri kullanmıştım, ilk defa kendi bilgisayarımı aldım. çok heyecanlıyım. :) benim de araştırmalarımın sonucunu yazayım madem, kağıt üstünde bu özelliklerdeki pc'ler 3800-4200 civarında. ha ürün performansı nasıl olur bilmem. öğrenci indirimi nanesiyle 3300 e geldi, makul bir rakam gibi duruyor.


  • zoque  (17.10.15 14:24:51) 
güle güle kullan şimdiden. hayırlı olsun. değerlendirmeni bekliyorum :)


  • passion rules the game  (17.10.15 14:47:17 ~ 14:47:46) 
Bir 8 gb ram ve SSD takviyesi de yap, mükemmel olur.
Hayırlı olsun. :)

  • yirmisantim  (17.10.15 20:18:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.