[]

Eski model oyuncak araba yardım

Ahali sevdiceğime eski model bir oyuncak araba arıyorum. kendisi bana anlattı hayaliymiş ve ben bunu bulabilirsem mükemmel bir süpriz olucak. Şöyle ki; kara şimşek diye bir araba varmış bu onun modeli sanırım aynı onun gibi kapıları yanlara doğru açılıyormuş. Böyle yanında bir kurma kolu varmış Onu çevirince araba ilerleyip takla atıp ya da dönüp tam emin değilim yola devam ediyormuş. Bileniniz duyanınız var mı kı? Takribi 20 yıl öncesinden bahsediyorum. Şimdiden saolun arkadaşlar.




 
www.idcow.com

bu kara şimşek (knight rider) dizisindeki aracın (KITT) modeli. türkiyede bulmak hayli zor olabilir.

www.idcow.com

bu kara şimşek değil ama geleceğe dönüş filminin arabası. kapılar yukarı açılıyor vs.. bunu türkiyede bulmak daha kolay. toyzz shop, toys'r'us tarzı mağazalara sorup bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

son bir bilgi: eminönü'nde mısır çarşısının çıkışında "dekalo" isimli mağazada sadece bu tip model otomobiller satılıyor ve istediğiniz modeli getirtme şansınız olabilir. denemekte fayda var.
  • vudin  (07.10.09 23:59:39) 
Mısır çarşısı çıkışı derken eminönü tarafına doğru olan kısımdan mı bahsediyoruz acaba


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (08.10.09 00:20:44) 
"kara şimşek diye bir araba varmış"
ooof of...

  • stanley weber  (08.10.09 02:02:04) 
o arabanın aynından bende vardı takriben 15 yıl önce. şimdi bulabileceğinizi hiç sanmıyorum.


  • selim pusat  (08.10.09 03:44:31) 
gerçekten 20 yıl öncesinden bahsediyorsun. onu bulman o kadar zor ki. çok aşırı şanslıysan belki. o da nerede kimbilir. eski oyuncak satan bir yerde varsa bile, eğer o oyucak sağlam çalışır durumda ise fahiş fiyat çıkartır ayrıca. çok araman lazım ama yine de bulamazsın büyük olasılıkla. çok güzel oyuncaktı gerçekten


  • efe  (08.10.09 04:35:12) 
www.sahibinden.com

buna bi bak istersen.
  • recireci  (08.10.09 09:08:31) 
@uzun kulaklı yalnız tavşan: mısır çarşısına eminönü tarafındaki ön girişten girip, dümdüz geçip malatya pazarı'nın ordan çıkıyorsunuz. sonra çıkar çıkmaz sağa dönüp takriben 50 metre kadar ilerleyince sağ tarafta dekalo'yu görebilirsiniz.

@recireci: 250 tl çok fazla o araç için, maksimum 150'ye falan bulunabilir tahminim.
  • vudin  (08.10.09 12:29:33) 
@stanley weber bir şeyden "mış,müş" diye bahsediyorsan o konudan emin değilsin demektir ve zaten alıntı bir şeyi anlatıyorum. Hem hatun kişi olarak "kara şimşek" ile yakından ilgilenmek zorunda mıyım?


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (08.10.09 14:40:11) 
@vudin , recireci ve diğer yardım eden arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. yakın çevrenizde olupta satmak isteyen olursa da talibim aklınızda bulunsun.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (08.10.09 14:42:20) 
www.sahibinden.com

bu iyi bir alternatif, üyesi olduğum model otomobil forumundan bir arkadaş satıyor.
  • vudin  (08.10.09 14:48:12) 
@uzun kulaklı yalnız tavşan
bir jenerasyon bununla büyüdü, o jenerasyondan olsaydın muhakkak yazdığımı anlardın. benim of çekmeme sebep, kendi gençliğimin bitmekte oluşudur. gücendirdiysem affola, sevgiler.

  • stanley weber  (10.10.09 21:25:30) 
yalnız şunu da söylemeliyim ki, bendekinin kapısı bacası açılmıyodu. sadece sağ tarafında kurma kolu vardı kocaman, giderken de büyük ihtimalle ona takılıp durduğu için kurup kurup masa-sehpa gibi şeylerin kenarında, kol dışarıda kalıcak şekilde koyar da sürerdi. yani dandik, plastik bi şeydi. aynısı şimdi olsa bırak 150 lirayı, taş çatlasa 5 lira olur (umarım yardımcı olabilmişimdir)


  • selim pusat  (13.10.09 19:39:03) 
@ stanley weber alınganlığıma geldi galiba kusuruma bakma :) sevgiler


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (14.10.09 13:30:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.