[]

yabancıların kahvaltıda yediği şey

müsli değil, değil mi? üzerine blueberry koyup yiyorlar, lapa gibi görünüyor.




 
yulaf ezmesi/lapası, oatmeal

edit: porridge pişmişine deniyor. yani yemeğe verilen isim. ürünün ismi oatmeal. porridge derseniz aval aval bakabilirler. :)
  • whimsical  (16.10.15 23:05:11 ~ 23:16:12) 
ülker kelloks kokopops diye biliyorum ben?


  • ya ben lan neyse  (16.10.15 23:16:50) 
Porridge.
Mikrodalga varsa cok kolay olandir. Bir kaseye yulaf kepegi ve sudu koy. Yaklasik 90 sn isit. Cikart, kariatir, bir tatli kasigi bal ekle. Bali da karistir, ilidigi icin kolay erir. Sonra 60-90 sn daha cevir mikrodalgada. Cikart, istegine gote en ideali muz ve veya yaban mersini (blueberry - donmus da olur) koy. Tarcin ek. Varsa cekirdek ici de koysan guzel olur.
Uzun sure tok kalmak istiyorsan yaninda bir bardak da su ic, yulaf iyice siser.

Eger duzenli, planlayan bir adamsa overnight oat da yapanilitain. Ben pratikliginden dolayi porridge yaptigimdan ona hic bulasmam.
  • whoami  (16.10.15 23:29:06) 
www.google.de

almanlar bunu yiyor ismi müsli
  • bonaparte  (16.10.15 23:30:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.