[]

hisse satin almak

selamlar.

kisaca anlatiyorum.

ufak bi proje ofisinde calisiyorum mühendis olarak. patron islerden elini etegini cekmeyi düsünüyor 2-3 sene icinde. gecen gün yönetici pozisyonu olarak beni düsündügünü söyledi. bi de kafami karistiran bi teklif sundu.

eger istersen nakit olarak bonus vermek yerine sirketin hisselerinden verebilirim dedi. cok bir sey degil, anca yillik yüzde 1 falan yapiyor. hisselerind karsilik yüzde oraninda yillik kardan pay alirsin dedi.

simdi merak ettigim sey su. bu isler bu sekilde mi isliyor hep? patron diyelim isleri tamamen bana devretti ama ofis onun adina. ben hisse almadigim takdirde daima maasim neyse o seklinde mi calisiyorum? kardan belli bi pay almak icin illa hisse sahibi mi olmamiz lazim?

firma anonim sirketi bu arada.

tesekkür ederim.

 
hisse sahibi olman gerekmez. Bazi sirketler calisanlarina kar payi verebiliyorlar hisse vermeden.
tum isleri sen yapacaksan adama ne ihtiyacin var ki? kendi yerini ac.%1 hisse icin bence cok fazla sorumluluk.

  • oshamahue  (16.10.15 21:03:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.