[]

ankara'da duşakabin yaptırma yerleri

garip anam yerleri silmekten yorulmuş, banyoyu duşakabin yaptıralım istiyor bayadır. yalnız bu konuda bilgim sıfır. kime yaptırılır, kaç para tutar, usta nereden bulunur gibi sorularım var. ankara'dayım. hani belki bildiğiniz tanıdığınız uygun usta vardır.

danke.


 
Bir arkadaşım yakın zamanda duşakabin yaptırdı. Bende aynı yerden şu an küvet yaptırıyorum. Montaj ve nakliye için para almıyolar kaliteli iş yapıyolar 5 yıl civarı garanti veriyolar. Ufak bir dükkan ama senelerdir bu işi yaptıklarından adamlar oldukça sağlam calısıyor. Önce ölçü almaya, 1-2 hafta içinde montaja geliyolar.

İnternet sitelerinde iletişim bilgilerini bulabilirsiniz : eraydus.com
  • seiya  (16.10.15 14:47:30 ~ 14:48:32) 
yaptırmak pahalı oluyor. koçtaş gibi yerlerde aynı ürünü neredeyse yarı fiyatına alıyorsunuz. plastik değil de temper cam olmasına dikkat edin. gerisi zevk meselesi.


  • optum kib bye  (16.10.15 14:59:05) 
eray duşa bakacağım, teşekkürler.

ya yaptırmak değil de evde küvet var, direk onun üstüne takılacak. ölçü mölçü koçtaşta sıkıntı olur sanırım.
  • passion rules the game  (16.10.15 15:06:16) 
sitelerden uzak dur derim!


  • kamyonsans  (16.10.15 15:09:37) 
Koçtaş'tan alırsanız daha pahalıya almış olmakla birlikte ürünün garantisi satın almış olduğunuz firmaya ait olur. Koçtaş hiç bi şekilde ürüne garanti vermez arkasında durmaz. Nakliye ve montaj için satın aldığınız malzemeye yakın miktarda para ödersiniz. Bu gibi büyük yapım işleri için hiç bi şekilde Koçtaş'ı ve muadil firmaları tavsiye etmiyorum. Yine de olur da almak isterseniz nakliye ve montajı kesinlikle sorun.


  • seiya  (16.10.15 15:11:55) 
emin olmamakla birlikte rüzgarlıda bunu yapan yerler vardır diye düşünüyorum.


  • raskolnikovv  (18.10.15 23:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.