[]

Turkiye'de 1 yıl kalacagım hangı operatoru almak gerek

oyle cok telefonda takılan bırı degılım. ogrencıyım halen.arastırdım ama o kadar cok kampanya varkı.




 
bulunacağın yerde hangi operatör daha iyi çekiyor?
kaç dk konuşursun kaç gb internet harcarsın?
faturalı tercih eder misin faturasız mı olsun dersin?
  • mr.goodcat  (16.10.15 12:57:36) 
avea pek ıyı cekmıyor dıye bir soylentı var.
valla daha once net paketı falan kullanmadıgım ıcın ne kadar harcarım bılmıyorum ama arada maıllerı kontrol ederım, facebook twıtter bakarım bır de sozluk. fılm falan bakacagımı zannetmıyorum. ıphone 4s telefonun ekranı kucukce.
faturasız alıcam gıbı.
  • anti-kahraman  (16.10.15 13:10:03) 
O zaman şunu turkcell'den alabilirsin:

500dk
1000 sms
2gb internet - 25 tl toplam

önce şu paketi alıcan

www.turkcell.com.tr

sonra şu paketi alıcan:

www.turkcell.com.tr

toplamda 25 tl
  • mr.goodcat  (16.10.15 13:36:06) 
Faturalı alma da gerisi sana kalmış.

Mr. Goodcat'in önerdiği paket çok iyi. Turkcell kalitelidir, memnun kalırsın.
  • yirmisantim  (17.10.15 00:06:27) 
üç operatörü de büyük şehirlerde kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki; internet ve konuşma kalitesi olarak turkcell=vodafone>avea.


  • gezegen olan pluton  (17.10.15 00:31:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.