[]

Duyuru Doktorlarımız - Tetradox

Göğsümüzün üzerinde kemikler vardır ya, onlardan birisi bi süredir biraz şiş gibi bende. Dün genel cerraha gittim film filan çektirdik, evet gerçekten diğeriyle tam simetrik olması gerekirken biraz daha geniş dedi doktor.

Sebebini bilmiyorum, spordan olabilir, incitmiş olabilirsin ya da kemik enfeksiyonu olabilir dedi. Kemik enfeksiyonuna da şimdi baktım: kemik üzerinde hassasiyet, deride kızarıklık ve sıcaklık, kemik yakınındaki açık yaradan irin akması, hareket ve destek için kemiğin kullanılmasının sınırlanması diyor. Bu belirtiler yok ki bende :/

Sonra da miden iyi durumda mı diye sordu; evet dedim ve Tetradox (100mgx2) yazdı. Ağrı kesici yazdı + günde 4 kez buz kompresi yapacaksın, haftaya Cuma görüşelim dedi.

Şimdi bu ilaca başlamadan önce okuyayım dedim de, zührevi hastalıklar, mantar, kolera, amip tedavisinde kullanılır filan diyor :/ Yan etkilerinde de "hayatı tehdit eden", yemek borusuna hasar veren, "ciltte ya da gözde içi su dolu veya kanlı sıvı dolu kabarcıkların gelişmesi" gibi şeyler var :// Sözlükteki başlığına da baktım, bakmaz olaydım. Sağlam insanları süründürmüş bu hain ilaç.

Şimdi ben çok korktum. Benim için hiç önemi olmayan bi kemik için bu kadar büyük risk almak istemiyorum :/ Kemik enfeksiyonu belirtilerinden hiçbirine de sahip değilim :/ Doktor bugün de çalışmıyormuş, yani kendisiyle görüşme şansım yok. Ne yapsam? İlaca başlamasam ne olur? Ya da muadili yok mu daha risksiz ve acısız olanı? Niye verdi bana bu ilacı? :(

 
midenin içine eden bir ilaç. başka antibiyotik yok mu bunu dayıyorlar anlamıyorum.

şöyle diyeyim, bu ilacı kullanana kadar mide sorunum yoktu. kullandıktan sonra hiç düzelmedi midem.
  • pokerface  (16.10.15 09:59:20) 
bir süredir şiş? tam olarak ne kadar zamandır?


  • hohenheim of light  (16.10.15 12:04:24) 
2 ayı geçmiş olsa gerek. Gözle görülebilir bir şişlik yok. Sadece elimle yokladığım zaman bi kemiğin diğerinden daha belirgin olduğunu hissedebiliyorum.


  • pandispanya  (16.10.15 12:06:06) 
ortopedist değilim ama 2 aylık şişlik için tetradox çok mantıklı gelmedi


  • hohenheim of light  (16.10.15 14:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.