[]

Takıntılı muhabbet kuşu

Evde bir tane muhabbet kuşumuz var. Yaklaşık 1 senedir bizimle, aldığımız günden beri kız kardeşim çok iyi baktı bu kuşa. Sürekli ilgilendi, oynadı falan kafesini hep açık bıraktı. Ben ise öyle arada yanına gider parmağımla 2 dk oynardım başka bir ilgilenme durumum yok kuşla. Neyse bu kuş son 2 aydır falan bana takmış durumda. Kuşun olduğu alana girdiğim zaman hatta uzaktan sesimi duyduğu anda baya şiddetli bi şekilde ötmeye başlıyor ve direk uçup kafama konuyor. Kafama bi kere konduktan sonra tüm çabalar nafile, kurtulmak imkansız. Hadi alıyorum elime 15 20 dk parmağımla oynamasına izin veriyorum, ama kuş sıkılmıyor arkadaş. Elimden bırakıp koşarak kaçmaya çalışıyorum, yakalayıp sırtıma yapışıyor. Başkasını da gözü görmüyor sadece ben. Nedir bu kuşun bana olan ilgisinin nedeni sizce ? Muhabbet kuşu sahipleri varsa böyle bi durum yaşayan bana bir yardım eli uzatsın lütfen.




 
yumurtadan çıktığı andan itibaren 16 yaşına kadar yaşamış bir muhabbet kuşuyla çocukluğumu geçirdim, bu süre zarfında bu hayvanın amacı ne hiç çözemedim. çok şeetme fazla, ben de çok oynamazdım kendisiyle ne zaman tuvalete gitsem kapının önüne kadar gelip salak salak ötüyodu kendi kendine.


  • masa penisi  (15.10.15 18:38:40) 
Ver kurtul bence. Mezara mi goturcen.


  • elorelia  (15.10.15 19:31:15) 
bizimki de sapık gibi dudağımıza geliyor dışarı çıkınca. sürekli konuşmamızı istiyor, bildiği kelimeleri söylersek ya da hiç konuşmazsak da sinirlenip ısırıyor. illa yeni kelime olacak yoksa sinirleniyor. muhabbet kuşu aleminin çalışkan ahmet'i düştü bize diyorum herhalde, 100 kelimeyi geçti bildiği kelimeler ama doymuyor adam. artık bizi rahat bıraksın diye eş aldık. biraz daha normal şimdi, gerçi bu sefer de dişi kuşu delirtiyor sürekli konuşarak.

hazır 1 yıl da olmuşken eş alın bence, ilgisi daha çok ona kaymaya başlıyor bir süre sonra.
  • dust in the wind  (15.10.15 20:46:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.