[]

Parmak izi okuyucusunu kandırmak

Düzenli parmak izi basmamız gereken bir yer var.Parmak izimizi kopyalayarak bu işi başkasına yaptırabilir miyiz? Mesela asetat kağıdına parmak izimizi çıkartsak alet okuyabilir mi o izi ? Yada mum veya macun gibi bir şeye çıkartsak bu izi alet okuyabilir mi ?




 
okur.


  • cenkertem.afc  (15.10.15 15:12:21) 
www.theregister.co.uk

iphone fingerprint hack diye aratında niceleri çıkıyor. iphone yazmamın nedeni popüler olduğu için millet çok uğraşmıştı ilk çıktığı zamanlar.
  • mesene  (15.10.15 15:21:40) 
parmak izini taratip bastirinca okutmak mümkün. iphone bile öyle calisabiliyor. ancak akilli, daha gelismis sistemler icin, parmak izinin parmak olmasi, yani kapasitif olmasi, yani ete direkt iletkenle temas etmesi lazim. böyle durumlarda balistic gellerin iletkenligi yüksek olanlari var, onlar kullanilabiliyor.

basit kullanimlari gecersin de profesyonelleri bilemem. orduya girmeye calisacaksan yememesi olasi.
  • aynadakiyabanci  (15.10.15 15:23:18) 
myhtbusters'ın bir bölümünde yapıyorlardı. aramaya üşendim şimdi.


  • inheritance  (15.10.15 15:24:24) 
mythbustersta en güvenli parmak izi okuyucusunu parmak izinin fotokopisini okutarak açmışlardı


  • patr  (16.10.15 01:46:26) 
aljinat diye bir madde ver dişçiler kalıp çıkarmak için kullanıyor. onunla parmagının kabını alıp silikon dökebilirsin. ilgili videolar youtube da var.parmak izini tüm detaylarıyla çıkartıyor.
yardım ediyoruz da neye yardım ediyoruz dostm söylesene nereye gireceksin:)

  • fasulyek  (16.10.15 03:21:56 ~ 03:23:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.