[]

facetime imessage birden fazla etkinleştirme ücreti/mesajı

evet sevgili ios severler
facetime ve imesssage bildiğiniz üzere bi kereye mahsus etkinleştirme ücreti kesmekte 80 kuruş.

ben bu etkinleştirmeye okey verdikten sonra ardı ardına 30 kere felan bu ücreti kesti. ocağıma incir ağacı dikmeye talip olan bu olayın benzerini yaşayan var mı?

 
facetime kullanıyorum ilk defa duydum o ücreti.


  • infernalcadre  (15.10.15 15:45:39) 
6 yıldır iphone kulanıcısıyım, çıktığından beri de kullanırım imessage ve facetime hiç böyle bir ücret görmedim faturamda.


  • hadi hadi  (15.10.15 16:40:06) 
kesiyor arkadaşlar. fark etmemişsinizdir. ingiltere'deki bir numaraya mesaj gönderiyor kayıt için. benden de o.3 euro kesmişler. gerçi vodafone'u arayıp durumu sordum ve yeni müşteri olduğum için bu ücreti iade ettiler bana.

forumlarda ben de birden fazla kes etkinleştirme yaptığını okumuştum. sebebi nedir bilemiyorum tabi
  • burya  (15.10.15 16:48:10 ~ 16:50:10) 
hatirlamiyorum da bana onay sormustu sanirim imessage bi yerlere biseyler yolluyum mu diye, yollama dedim ama kullanabiliyorum


  • jedilance  (15.10.15 16:51:47) 
Etkinleştirme de sıkıntı olduğu zaman sürekli dener ve ücret yansır, o yüzden www.blogkafem.net


  • mephistoo  (15.10.15 18:52:08) 
hala sorunu çözmeyip para çekmeye devam ettiği için hattımı turkcell'e taşıdım. aveaya boşuna tonla para veriyormuş dedirtti. ayrıca avea müşteri hizmetleri adeta rezillik.

apple care den bir yetkili,
problemi appledan olmadığı avea'nın turkcellden taşınan numaraların böyle saçma sapan davranmasına yol açacak bir değişiklik yaptığını söylüyor. avea resmen keriz yerine koyup suç apple da diyor. olan binlerce insanın farketmediği 0,8 kuruşluk defalarca çekilen ücret oluyor.

kullanıcılar bu ay sonu faturalarında görecekleri ekstra ücretleri (avea) tüketici mahkemesine başvurmaları gerekir.
  • fukka  (16.10.15 16:13:24 ~ 16:16:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.