[]

Ankara patlamasının faili

Yunus Emre Alagöz denildi. inanıyor musunuz? artık hiçbir bilgiye inanamıyorum. şüpheli birinin üstüne atılmış olamaz mı? sizce ?




 
Zaten şüpheli listesinde olan birine suçu atmak, devletin zaafiyetini ortaya çıkardığı için -ki öyle de oldu. Devletin işine gelmez.

Kanaatimce Gerçekten bombacı o. Heryer ayağa kalktı biz uyarmıştık MİT nasıl anlamadı diye çünkü.
  • Wilhelm  (14.10.15 22:35:10) 
Onemli olan kisinin adi degil ki. Bu kisilerin Turkiye'de ne isi oldugu. Daha da kotusu insanlarin koltuk sevdasi icin neleri goze aliyor oldugu


  • Traveller  (14.10.15 22:37:59) 
bombacı çocuğu (en azından birini) mescitte bombayı kuşanırken gören var garın içinde, ama tabi o kuşandığı yükün bomba olduğunu bilememiş kızcağız sadece dikkatini çekmiş. TVde yayın yasağı olmasa fotoğraflarını görseler budur değildir diyebilecek insanlar var zira BTS ve HDP kortejinin tamamı ölmedi ya, görenler var.(ben değilim) polis de biliyor zaten tüm bunları, o değilse de o olmadığını biliyorlar en azından. illa ki er geç budur değildir der birileri 3 gün sonra ortaya çıkar.
ben nötrüm bir fikrim yok vallahi ne düşüneceğimi şaşırdım

  • niye ama  (14.10.15 22:58:09) 
Ne farkeder o olmasa başkası olsa ne değişecek?


  • eksimeksi  (15.10.15 01:47:17) 
Kardeşi Suruç'ta arkadaşlarımızı öldürdüğü, kendisi de canlı bomba şüphelisi olarak arandığı için inanırım buna. Ancak yeterli değil. O bombayı istihbarat örgütünden habersiz şekilde asla sokamazsın alana.

Önceki duyurulardan birisine de yazmıştım: patlama olduktan sonra pis pis sırıtarak bekleyen, ambulansın geçiş alanındaki bariyerleri her ambulans geçişinde açıp açıp kapatan (böyle durumlarda hızlı geçiş için bariyerleri kaldırırsın, insanların polise tepkisi bu yüzdendi) sonrasında da yaralıların olduğu alana gaz bombası atıp tazyikli su sıkan polise emri kim veriyorsa, polis emir almasa bile bu tarz davranışları gönül rahatlığıyla kimin sayesinde yapabiliyorsa fail odur.
  • sevgikusunkanadinda  (15.10.15 02:03:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.