[]

Sırt/Kamp Çantası Önerisi

Fiyat performans ürünü olması, günlük kullanım kadar kamplarda da işime yaraması ilk önceliklerim. Aşağıdaki çantalar buna ne kadar uygun? Başka önerileriniz varsa ve mümkünse internetten alabileceğim ürünlerse onları da değerlendirebilirim.

www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

 
  • teknikekip  (14.10.15 15:19:54) 
günlük kullanım ve kamp bir arada olmaz, olmamalı.

şöyle açıklayayım: kamp için en az 45 litrelik bir çantaya ihtiyaç duyacaksınız.günlük hayatınızda ise 45 litre bir çantayla gezmeyin. gezmeyin işte. 45 litrelik bir çanta günlük kullanım için hem aşırı büyük hem de fazla ağırdır.

kamptan kastınız arabadan in çadır kur ise her çanta işinizi görür. yeter ki sırtınızda uzun süre taşıyıp sırtınızı ağrıtmayın. uzun süre yükle yürüyecekseniz, paraya kıymanızı tavsiye ederim hem sırt sağlığınız hem malzeme ömrü açısından. kendim deuter guide 45+10 kullanıyorum, tavsiye ederim.

günlük kullanım için ise (laptop taşıma, spor malzemesi taşıma gibi bir şey ise) 22 litrelik bir çantam var. decathlon'dan almıştım, gayet memnunum. onu alırken bir de 10 litrelik poşet gibi bir çanta gördüm, kullanılmadığında katlanıp cebe sığabiliyor. onu da alıverdim. büyük bir şey taşımayacaksanız çantanın ağırlığını boş yere çekmeyin.

sevgiler.
  • bonesaw  (14.10.15 16:48:07) 
+45 litrelik örnekler gösterdiginden saniyorum dolduracaksin o cantayi.

sirtimda normal bir bireyin tasimamasi gereken yükleri tasidigim oldu. tecrübem var, en fazla sirtta iki tencere, 2 cadir, 1 haftalik mont bot corap ayakkabi. kac kilodur hatirlamiyorum ama insanca degildi, 30 km üzerinde yürüdüm. diyecegim o ki, bu cantalarin hicbiriyle 30u birak, 10 km yürümem.

bel desteklerini özellikle göstermemek icin mi cok cekmisler bilmiyorum, bir kayistan ibaret. daha kalin ve bel cantasi gibi oturan bir sey olmasi, cantanin omuz askilarinin ciktigi yerde icten metal destegi olmasi sirt dokusunun da nefes aldirip ter icinde birakmamasi icin oluklu olmasi gerekir. yoksa uzun süre tasiyamazsin o cantayi.

ya @boneshawi dinleyeceksin, yama yok "ben sirtta tasimiyorum icine koyucam aticam arabaya indigim yerde de tutup cekicem" diyorsan tamam diyorum. yoksa hayir.

bir de 45 lt cok degil. 90 ve 60lik kullanan biri olarak, 45 dahi günlük kullanim icin hantal. canta büyüdükce doldurmazsan sekli semali kayiyor. bos cantayla da rahat edebilmen icin vaudenin vs cok acayip güzel yöntemleri var da onlar pahali. hic öneremem.
  • portmanto  (14.10.15 17:31:56) 
ilkinden aldım ben ama ikincisi daha kullanışlı duruyor mat bağlama yeri altta ve daha kullanışlı. gerisini söylemişler zati


  • ripolip  (14.10.15 17:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.