[]

İstifa Sorusu

Selam arkadaşlar. Uzun süredir çalıştığım şirketimden istifa etmeye karar vermiştim bir süredir. Ama çoğunlukla şehirdışı ve yurtdışı şantiyelerde olduğum için patronumla konuşamadım bi türlü. Etrafımda da herkes telefonda olmaz yüz yüze konuşmak lazım ayıp olur diyor. Patronumu sever ve sayarım asla yamuk yapmak istrmiyorum. Ama şu an da yurtdışındayım 2 aya anca dönerim. Planıma göre 2 ay sonra işi bırakmak istiyorum. Şimdi skype üzerindem bi şekilde halletmeli miyim bu işi ne dersiniz ? Bi akıl verin bana.




 
evet halletmelisin. 2 ay sonra ayrılmak istiyorsan, şimdi haber vermelisin ki o da ona göre pozisyon alsın. yüz yüze imkan yoksa elzem değil.


  • lemmiwinks  (14.10.15 13:04:15) 
yüz yüze görüş. skype falan olmaz. hem derdin ne der adam bi anlat der. çözülebilir bir şeyse halleder belki.


  • Alt4y  (14.10.15 13:06:12) 
2 ay sonra söylesem yine üzerine 2 ay opsiyon koymak zorundayım pay diye bırakamam o yüzden benim planlarım ötelenecek.


  • bacardi cola  (14.10.15 13:06:50) 
Şimdiden söylemenizi öneririm. Yüz yüze konuşamama sebebinizin aslında kendisini korumak adına erkenden haber vermeniz olduğunu anlayınca sorun olmayacaktır.


  • aykh  (14.10.15 13:15:54) 
normalde doğrusu yüz yüzedir. ancak senin durumunda önceden haber verirsen, sen dönene kadar onlar da tedbir alabilir. skype görüşmesinde de ben istifa ediyorum yerine ben döndüğüm zaman ayrılmayı düşünüyorum şu şu sebepten sizi haberdar etmek istedim karşılıklı haberleşerek ilerleyelim bu süreçte dersin. döner dönmez ben çıkıyorum hop demekten iyidir.

bir de kaç senedir çalışıyorsun ihbar süren neye denk geliyor bak. ihbar süren iki aysa şimdi istifayı gönderiyim dönünce de yolları ayıralım de. iyice resmi olur.
  • freya  (14.10.15 13:20:36) 
skype üzerinden görüşmeyle yüzyüze görüşme arasında fark yok bence skype'tan ara izah et. uzun süredir aklımda ancak bi türlü firmaya dönemedim 2 ay sonra gelicem hem işten çıkmam için yasal olarak bir süre de var hazır yurtdışındayken de bu süreden yerim aynı zamanda siz de gerekli istifa işlemlerini halledersiniz dersin olur biter


  • KidLazer  (14.10.15 13:26:31) 
Skype'tan konuş yahu. Maille olmadığı müddetçe sorun yok bence.


  • lcha  (14.10.15 13:46:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.