[]

Başımıza iş alır mıyız?

Babam taksici. Adliyeden bir yolcu binmis arabasina. İstedigi yere goturmus babam. İnerken param yok demis adam. Babam da iyi niyetli sessiz bir adamdir, basina bela almak da istemez. celallenmemis ne yapsak ne etsen derken adam telefonunu cikarmis, sen bunu rehin olarak al birkac gun sonra seni arayip parani getirecegim, kusura bakma demis. Bir ay oldu nerdeyse ses seda yok. Lg'nin orta segmentte bir telefonu, bozuk da muhtemelen. Fake atmis babama. Simdi bunu telefoncuya goturup acmaya calissak calinti falansa basimiza is alir miyiz? Atalim mi telefonu?

Tesekkurler


 
Belalı işlere karışmış bir telefon olabilir. Mesela bomba patlatılabilir telefonla... Atsanız bu sefer de telefonumu neden attın diyebilir. Saklasanız, ihbar edilse, evde bulunsa başa iş gelebilir. Sakal bıyık durumu.


  • ertalpius  (14.10.15 11:37:14 ~ 11:41:24) 
Karakola mi teslim etsek ?


  • sırtçantalı  (14.10.15 11:40:54) 
Karakola gidilip tutanak tutulabilir, şikayetçi olunabilir ama o zaman da yine dertsiz başa dert alınır. Adam belalı biri çıksa düşman olabilir. Polis sizden de şüphelenebilir falan. Bir dünya dert...


  • ertalpius  (14.10.15 11:41:56) 
kaç lira taksi ücreti abi girmeyin böyle işlere 30-40 a versin birine bozuk mozuk

olan olmuş sağlık olsun allahından bulsun.
devir sakat
  • croswell  (14.10.15 11:50:28) 
@croswell adamin kendi teklif etmis babam da dusunmemis hic bu boyutunu, kendi teklif ediyorsa elbet arar diye almis


  • sırtçantalı  (14.10.15 11:51:56) 
imei sorgusu yaptırın. belalı işe telefon karışmaz ya hat karışır. cihazın en büyük suçu çalıntı olması olur. telefonla illegal görüşme yaparsan hattın sahibini ararlar cihazla uğraşmazlar.


  • cekilmis gayfe  (14.10.15 12:09:25) 
@cekilmis gayfe imei numarası kayıtlı ithal telefon diyor.


  • sırtçantalı  (14.10.15 12:16:21) 
imeisini kontrol edin. bataryanin oralarda yazar. acsaniz da size bisey olmaz. telefon sahibine hat sahibine olur olacaksa. babaniz da meslegi geregi 'arabada unutmuslar sahibini bulmak icin actim' diyebilir.


  • icim urperiyor  (14.10.15 12:16:28) 
Normalde rehinli mal icra dairesi kanalıyla sattırılıp elde edilen ihale geliri harç vergi kesintilerinden sonra alacaklıya verilir, ama 1 gr bal için bir çuval keciboynuzu meselesine döner, zamankaybı ve harcanan enerjide cabası, pahalı olsa bu yöntem işinize gelirdi, telefonu polise vermeniz de fayda olabilir, suç eşyası olabilir, bence en iyisi gömün:)


  • 1223334444  (14.10.15 12:59:33) 
karakola gidip tutanak tutturun. adamın eşgalini hatırlıyorsa tarif etsin. yarın öbür gün telefonla ilgili bir sıkıntı olursa "hacılar bizde tutanak var tedbirini zaten aldık" dersiniz.


  • KidLazer  (14.10.15 13:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.