[]

Erkek için sırt çantası önerisi

Acilen sırt çantası almam gerekiyor, kaliteli bişey almak istiyorum ama markada kararsız kaldım, önerisi olan var mı acaba...




 
Targus'u şiddetle tavsiye ederim.


  • piotr  (14.10.15 11:33:16) 
thule, case logic, tuscano


  • enkolaykullaniciadi  (14.10.15 11:38:50) 
ne için kullanacaksın konusu önemli bence


  • teritori  (14.10.15 11:47:50) 
fiyat dememissin.

jansport senelerdir kullanirim, kamp, yagmur, ates gördü, üstünde yazan miktarin en az 3 kati tasindi icinde genelde. en eski cantamin yasi 8den büyüktür. ne dikisi patladi ne baska bir sey oldu. en az 4 tane cantasi var bende. 2 kücük iki koca canta var.

targus güzel ama eski kalitesi yok galiba simdilerde. gene de tas gibi tabi. ama ben cok hirpaladim kendisini, fonksiyonel sorunlari yok ancak yiprandi. görülüyor ufak ufak. 2 yildir düzenli kullandigim 15.6 inch laptop sirt cantasina sahibim.

thule öneririm, su gecirmemesi yönünden ve saglamligi yönünden.

swiss, newskin, eastpak, survival kullandim, yukarida saydiklarim haricinde. baska da gecmistir elimden de bilemiyorum su an. fikir sahibi degilim sanma, iyi kötü birkac tecrübem oldu.

harici olarak jack, north face, columbia, hatta vaude bile canta yapiyor. outdoor markalari genelde iyidir de overkill olabilir fiyat ve fonksiyon olarak. cogunu gördüm ama kullanmadim. dürüst olayim.
  • portmanto  (14.10.15 11:49:36) 
Case Logic. 10 senedir hala yeni gibi.


  • ertalpius  (14.10.15 11:59:40) 
www.decathlon.com.tr
bunu kullanıyorum gayet memnunum. küçüğü de var 20 litrelik.

  • inheritance  (14.10.15 12:22:03) 
Targus kullanıyorum gayet iyi. Hemen hemen her fiyatta modeli var.


  • mystb  (14.10.15 12:53:10) 
case logic +1

iş için kullanıyorum, her gün kullanıyorum, seyahatler de cabası. çok fonksiyonel modelleri var, oldukça rahat ve de sağlam. yaklaşık 5 yıldır taptaze. hem zaten ömür boyu garantisi de var...
  • loveinaflipbook  (14.10.15 13:21:57) 
Seneler once artiach'im vardi, 23 lt. herhalde bir 5-6 sene tepe tepe kullandim, cok memnundum. en deli yagmurrlarda vs, hic su gecirmedi. sirt cantasiz gezmedim.

ayni sekilde su anda north face'im var bir tane, yine 23 lt.. o da 7 yasina girdi, parasut kumasindanmis. 7 yillik gunluk kullanim sonunda tepesinde bir parca acildi, terziye goturdum tamir icin, o soyledi, ipek falan varmis kumasinda. o yuzden dayanmis deli gibi o da.

macbook air'dan daha buyuk bir laptop tasiyacaksan 23 lt kucuk kalabilir de. tablet vs. + geri kalan ivir zivirlar icin boyut olarak 23 super.

bir de bunlar biraz tuzluydu, ama senelerce tepe tepe kullandim, o ayri.
  • whoami  (14.10.15 14:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.