[]

yeni yazım nasıl olmuş

filmadlari.blogspot.com.tr

Fikriniz ne?


 
  • elorelia  (14.10.15 10:32:56) 
kusura bakma ama berbat bir font ve arka plan rengi kullanmışsın.
okunacak gibi değil.

kırmızı yerine daha açık ve duru bir renk ile yazı karakteri olarak siyah kullanmanı tavsiye ederim.
  • teritori  (14.10.15 10:40:50 ~ 10:41:36) 
insanların filmi okumak isteyeceğini nereden çıkardınız? hem de berbat bir türkçe ile.. gidip izlesek ya?

siz de sadece film hakkında görüşlerinizi yazıp, kısaca da filmden bahsetseniz? resmen filmin bütün sahnelerini yazmışsınız..
  • givemesomesubstance  (14.10.15 10:48:42) 
yazıyı okumadım, fakat bir tavsiye vereceğim, inanın siteye kaç kişi girmiş umrumuzda değil, son kullanıcının sidebardaki live traffic feed dalgasını görmesine hiç gerek yok. hatta niye göreyim bana ne? evinin camına 5 dk önce aslı bizdeydi diye yazı asıyo musun?

bir de memelere özgürlük niye sansürledin.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (14.10.15 11:26:23 ~ 11:26:46) 
kırmızı üzerine beyaz yazı okunmuyor. fontlar kalın boyut küçük gelmiş.
filmin bi künyesi olmalı, nedir ne değildir.. dram mı fandastik mi, yılı filan işte
filmi bütünüyle anlatmışsın sanırım, sonunda adam ölmüş ve film bitmiş??? niye?
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (14.10.15 11:38:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.