[]

uk-t

Yahu! Torrent alemlerinde bir uk-t patırtısıdır gidiyor. Millet bu sitede bir hesap alabilmek için hayvan gibi şeyler veriyor. Neden bu kadar değerli bu site? Olayı ne ki?




 
işte sorun şu ki ben de daha adresini bile bilmiyorum.


  • colg fusion  (21.07.07 19:08:19) 
araştırdığım kadarıyla böyle bir site yok :) zaten olsa ben görürdüm gibime geliyor. fakat UKT diye ünlü bir dağıtıcı var. Filmlerin/oyunların sürümleri olur hani mesela filmlerde aXXo en iyisidir. Bu da oyunların ilahı gibi birşeymiş sanırsam.


  • deckard  (21.07.07 19:23:41) 
öyle bir site var eminim. yabancı forumlarda da görmüştüm divxplanet'te de rastgeldim. hatta forum.divxplanet.com ve forum.divxplanet.com adreslerinde uk-t karşılığı nelerin verildiğini görebilirsiniz.


  • colg fusion  (21.07.07 20:23:46) 
böyle bir site var hatta www.uk-t.org adresinde ikamet ediyor. ancak davetiyesini bulmak oldukça zormuş. zira davetiye hakkını aşırı yüksek oranlarda upload yapanlara veriyorlarmış.


  • can itin  (21.07.07 21:54:32) 
arkadaşlar torrent siteleri 10lvl üzerinden bir sıraya konur. şu andaki sırayı vermeye pek gerek yok ama mantık olarak iş siteye girebilme zorluğuyla ölçülür. mesela uk-t aylardır davetiye dağıtmadı ve toplasanız 4500 üyesi vardır ve buraya üye olmak imkansız gibi bir şeydir. en kolay üye olunan siteler torrentleech torrentbytes demonoid gibi davetiyesini karşılıksız bulabileceğiniz sitelerdir bunların lvl'ı 2-3 gibi değişir. en üstte ise ftn ve uk-t vardı sanırım son sıraya göre. sct de lvl10du ancak kullanıcılara davetiye verince lvlı biraz düştü diye hatırlıyorum.
ha eğer derseniz uk-t'de diğer sitelerde olmayan dosyalar mı var yok öyle bişey ama denilene göre en sağlam community o sitedeymiş mesela diğer sitelerde 1 ay girmezseniz üyeliğiniz silinir ancak uk-t'de herhangi bir yanlış hareketiniz yoksa üyeliğiniz ömür boyudur kullanıcıya saygıları vardır vs(üye değilim sadece duyduklarım). normal bir kullanıcıya torrentleech fazlasıyla yeter bunu da söyleyeyim.

  • montreal  (21.07.07 22:36:19) 
www.uk-t.org sitesi bildiğin tekerlek sitesi gibi duruyor ama tüm linkler boş. acaba üye olanlar mı gerçek siteyi görebiliyor? eğer öyleyse gizlilik olayını yutmuşlar. Google da bile bulamadım ben.


  • deckard  (21.07.07 23:26:15) 
üye olduğunuzda site size nasıl gireceğinizi anlatan bir mail yollar merak etmeyin ;) mesela runningthescene var orası da benzer bir sistemdir ancak enter848 yazarsanız login ekranını görebilirsiniz.(direk link vermiyorum kontrol edilme ihtimaline karşı)
bir de google'da bulunamama sebebi bu siteler direk ismiyle kullanılmaz geçmişten gelen bir alışkanlıkla bu da googleda bulunmasını zorlaştırır.

  • montreal  (21.07.07 23:34:58) 
3-4 bin üye dediysek çoğunda seedbox var uk-t de öyledir ftn de sct de:) tek seed olsa bile full hızda indirebilirsiniz. özel sitelerin de böyle bir avantajı var işte.


  • montreal  (22.07.07 01:05:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.