[]

anadolu yakasında 200 x 150 cm hediyelik poster baskısı alabileceğim yer.

neresi olabilir?

vintage dünya haritası bastırmam gerekiyor. kaliteli bir kağıda, kaliteli bir baskı olacak. var mıdır bildiğiniz bi yer?

ve fiyat hakkında bir fikriniz var mıdır?

teşekkürler.

 
fiyat hakkında fikrim yok ama ozalitçiler yapar.
kadıköydeysen cemil ozalit var ilk aklıma gelen ama ondan ucuzları da vardır illa ki etrafında.

  • teritori  (13.10.15 13:40:17) 
kadıköy'de cemil ozalit var ama pahalı oluyor genelde.
tel: Tel: 0216 336 39 24 - 450 10 59 arayıp bir sorun isterseniz.

zor olmayacaksa vapurla beşiktaş'a geçin ,direkt zeki copy'ye gidin.cok daha uygun oluyor fiyatları.
cemil'de 50 tl'ye bastıgımız cıktıyı 15'e bastırdık zeki'den.
zekicopy.besiktasport.net
tel:+90 (212) 236 56 07
+90 (212) 236 56 08
  • demoniclewinsky  (13.10.15 13:51:08 ~ 13:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.