[]

burun deliklerinde kurumuş kan

selamlar. geçtiğimiz çarşamba günü septum deviasyonu ameliyatı oldum. yine önümüzdeki çarşamba günü burnumdaki silikon tamponlardan kurtulacağım.

ancak: burun deliklerinde inanılmaz derecede kurumuş kan var ve burnumun bu noktaları çok ağrıyor. muhtemelen tamponlar çıkarılırken canıma okuyacak bunlar. bu kurumuş kanlardan tampon çıkarılmadan kurtulmanın bir yolu var mı?


 
dış bölgedekileri elinden geldiğince temizlemeye çalış, okyanus suyu kullanarak yumuşatacaksın. Zamanla azalıyor/güçsüzleşiyor zaten, tampon çıkarılınca da sorun olmuyor no worries ;)


  • sometimes the weak become the strong  (13.10.15 00:09:08) 
aynı ameliyatı ben de geçirdim ve biraz sancılı bir dönemdir şu an içinde bulunduğun. o kurumuş kanlara çok takılma, tamponlar çıktıktan sonra normal haline dönecek. içerisi sürekli kanadığından kuru kan olması çok normal; tedavinin yarattığı bir sonuç.

geçmiş olsun.
  • regardless  (13.10.15 00:11:39 ~ 00:11:55) 
okyanus suyu çok iyi gelecek, sakın aksatma. normal suyla sakın deneme :))
vucut kendisi atıyor zamanla kurumuş kanı. ama ben ömrüm boyu kurtulamadım bunlardan. ne zaman burnumu hızlı sümkürsem kanıyor kuruyor içeride ve kaşıntı yapıyor.

  • plastic_angel  (13.10.15 09:30:07) 
Suyla yumuşatarak çıkarmayı deneyin, sakın direkt girişmeyin acayip acıyor. Bi' de doktorun bi' merhem vermiş olması lazım (bkz: pomat) o da yumuşatıyor.


  • o my god they killed kenny  (13.10.15 10:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.