[]

steam üzerinden oyun satmak

satabiliyor muyuz? mesela ben arkadaşıma 10 TL'ye bir oyunumu vermek istiyorum onun hesabına geçsin..steam parasıyla.. oluyor mu öyle?

yada transferi nasıl yapılır gittigidiyordan falan? her oyunun serial'ı var mı? o seriali girse onun hesabına işleniyor mu oyun?


 
Hayir


  • floydian  (12.10.15 15:00:37) 
hesap mı satmak gerekiyor yani?


  • dedim dedim de kime dedim  (12.10.15 15:03:15) 
Senin dediğin yapılsaydı kimse sıfır oyun almazdı ki.


  • i ve been mistreated  (12.10.15 15:04:36) 
steam library'e eklenmiş oyunları başkasına veremezsiniz.

oyun transferi ancak inventory'deki oyunun "gift" statüsünde olmasıyla gerçekleşebilir. Buna ek olarak oyunun arkadaşınızın bulunduğu region için unlocked olması lazım.
  • givemesomesubstance  (12.10.15 15:04:47) 
yani gift diye ayrı kategori var ve sadece buraya özel oyunlar var ben o oyunlardan istediğimi arkadaşıma verebiliyorum öyle mi?

item falan satılıyor ya..belki oyunda satılıyor dedim..steam parası ne de olsa..gitcez oyun alcaz yine..
  • dedim dedim de kime dedim  (12.10.15 15:07:57) 
oyun bu yöntemle satılıyor, evet.

bir oyunu satın alırken direk library'e ekle yerine, "gift" olarak inventory'de dursunu seçiyorsunuz. bütün oyunlar için bunu yapabilirsiniz.
  • givemesomesubstance  (12.10.15 15:22:17) 
Gift olan oyunu sen oynayamazsin. Gifti aktiflestieirsen bi daha satamazsin. Aklinda bulunsun. Direkt briine vermek icin almalisin yani. Once ben oyniyim sonra satarim yok.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.10.15 15:40:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.