[]

Gece Bagirarak Uyanma

Evet canlarim son 2-3 yildir ayda ortalama 1kez olmak uzere bagirarak uyanma gibi bu huyum var. Kabus gormuyorum, gorduysem hatirlamiyorum. bazi gunler bagirdigimi da hatirlamiyorum ev ahalisi sabah soyluyor. Dikkate deger bisey midir nedir bu olay?




 
kuzenimde yıllardır var, ne biz ne o pek ciddiye almıyoruz.
bence çok anormal bir durum değil ama fikren rahatlamak istiyorsanız bir psikolog ile görüşmeniz fayda sağlar elbette.

  • dirty pussy and cock  (12.10.15 02:37:10) 
  • Ufuk  (12.10.15 02:56:47) 
ben de aynı sorunu yaşıyorum. stresten kaynaklanıyor.


  • sayns  (12.10.15 07:35:53) 
eşimde de benzeri oluyor. stres (iş, güç vb.) ve korku (evde yalnız kalma gibi) hasıl olduğunda %90 çığlık atarak uyanıyor. sebepler ortadan kalktığında kendi kendine kayboluyor bu durum. hor hor uyuyor.


  • orient blue  (12.10.15 09:29:17) 
aynı durum bende de var, hatta geçen günlerde benzer bir başlık açmak istemiştim de sonradan vazgeçtim.
bende çok uzun süredir var, yaklaşık 10-15 yıldır (akp döneminde gerçekleşmiştir :D)
benim kendimce keşfettiğim bazı şeyler var;
genelde bu durumda uyandığım zaman ya üşümüş oluyorum ya da çok terlemiş oluyorum. ağır spor yaptıysam kas ağrısı falan varsa olur. stresli ya da kafaya bir şeyi taktığım zamanlarda oluyor genelde. dışarıdan gelen sesler de etkiliyor. bu arada ben kabus gibi bir şeyler de görüyorum ama sadece o an uyandığım zaman hatırlıyorum bunu, sabah kalktığım zaman hiç hatırlamıyorum bile.

bir kere yine böyle bağırarak uyandım ve aklımda gördüğüm rüya vardı, dışarıdan da kedilerin çifleşirken ya da kavga ederken çıkardığı o iğrenç ses geliyordu. not aldım rüyamı telefona :D neyse vurdum kafayı yattım. sabah okudum şöyleydi; bir kedi ve o kediden nesende acayip nefret ediyorum sebepsiz yere, sonra o kedinin yavru 3-4 kediyi süt kabında boğmasını izliyorum, bir şeyler yapmam gerek diye düşünürken kedinin yanına gidip kafasını ayağımla eziyorum ve kafası kopuyor, tamam kurtuldum derken kedi kafası olmadığı halde ayağa kalkıyor ve o an beni bi korku kaplıyor. rüyamda yürüyor yürüyorr diye bağırıyorum ve çat rüya bitiyor. eşim ne oldu falan diye soruyor :)

bu bağırma olayları bi yerde o rüyadan çıkmak için beynimizin bulduğu bir çözüm olarak düşünüyorum. buna benzer birkaç tanesini daha hatırlıyorum, onlarda da çok korkunç olmayan ama devamı korkunç olabilecek şeyler olduğunu hatırlıyorum.
  • mesene  (12.10.15 09:48:24 ~ 09:50:02) 
gece yatarken abdest li yatıp felak ve nas surelerini oku bir şeyin kalmaz


  • john  (12.10.15 09:52:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.