[]

Tek başınıza zaman geciriyormusunuz

Sinemaya tiyatro ya gitmek alışveriş konser tatil hepsi olur
En son nezaman yaptınız bunları
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz


 
her zaman yapıyorum çünkü yalnızım.


  • atacaksinfinke  (11.10.15 19:27:16) 
evet gecirilebiliniyor.

konser, sinema, tatil vs. yurtdisina giden cekirdek arkadas grubu oldu. hani bunlarin gitmesi benim guzel vakit gecirmeme engel degil sonucta. daha uretken oldum diyebilirim. kendimi bol bol dinleme vaktim oluyor ve daha cok proje cikiyor.
  • evimin paspasi  (11.10.15 19:33:50) 
bence ülke gençliğinin önemli bir bölümü tek başına kaldığında osbire yöneliyor. bence yani


  • fatihdr  (11.10.15 19:35:55) 
En son haziranda tek basima bodruma gittim bi hafta takildim
en son 1 ay once tek basima sinemaya gittim goreviniz tehlike 5i izledim.
genelde tek basima alisverise cikarim ki en son gecen hafta ciktim
  • condom kurşunu  (11.10.15 19:39:19) 
Spor tek başına zevkli, yürüyüşe hep tek başıma giderim, tek başıma bisiklet sürerim. Tek başına alış veriş yapmak da güzel. Bence her insanın zaman zaman yalnız kalmaya ihtiyacı var.


  • elikası  (11.10.15 19:40:52) 
AHAHAHAHH :D ulan.

Sinemaya genelde hep yalnız giderim. Alışverişe zaten öyle. Konsere bazen kardeşim ya da arkadaşlarımla, ama dinlediğimi dinleyen yoksa kendim de...

Geçen yaz Birleşik Krallık içinde tek başıma tur attım gezdim dolaştım.

Evde film izleme, internet vs. her şey zaten yalnızken yapılıyor.

Genel olarak başkalarıyla uyuşmak, birlikte bir şeyler yapmak daha zor geliyor çünkü zevkler renkler çok değişiyor. Ayrıca pek başkasını beklemek de istemiyorum, istediğim anda kendim istediğim şeyi yapıyorum. Ama kafa dengi birkaç dostumla bir şeyler yapıyoruz tabii.

edit: evet yürüyüşü de kendim yapmayı seviyorum. Bazen kulağımda kulaklıkla, bazen kulaklıksız(gece geç ya da sabah erken sessizlikte) kendim yürümeyi dolaşmayı hayal kurmayı çok seviyorum.
  • rodriguez2  (11.10.15 19:44:18 ~ 19:45:42) 
tek başıma alışveriş yaparım. tek başıma sinema, tiyatro, konser gitmem.


  • dafuq  (11.10.15 19:47:49) 
tek başıma alışveriş yapmayı seviyorum. tek başıma bir cafeye gidip saatlerce ders çalışmayı, kitap okumayı, çay kahve yudumlarken insanları seyretmeyi ve onları incelemeyi seviyorum. onlar hakkında düşünmek beni rahatlatıyor. sonra insanların ne kadar dertli olduğunu görüp dertlerime bakıp kendime gülümsüyorum. onları izlerken kendi dertlerime çözümler düşünüyorum kimi zaman. böyle gider bu. en son sanırım tek başıma bir hafta içinde gittim, bimekse gitmiştim. iki hafta içinde de ders için bi cafeye oturdum.

arkadaşlarla da güzel vakit geçirilebilir ama tek başına olmanın keyfi de bir başka. henüz tek başıma sinemaya, tatile, bir konsere vs gitmemiş olsam da bir gün bunları da yapabileceğime olan inancım tam. eminim güzel geçeceklerdir.
  • bıdıbıdı  (11.10.15 19:49:27) 
Alışverişi tek başıma yaparım mutlaka, bir de film izlemeyi seviyorum. Kimseyi sıkıyor muyum diye düşünmemiş oluyorum böylece.


  • selamun aleykum kitty  (11.10.15 20:00:14) 
yalnız konsere hiç gitmedim. ama sinema, tiyatro yalnız daha çok seviyorum. alışverişe de yalnız gitmeyi severim.


  • kakao  (11.10.15 20:01:14) 
Söylediğin her şeyi neredeyse daima yalnız yaparım. Değişik hissetmiyorum. Nötrüm.


  • synesthesia  (11.10.15 20:03:09) 
hep yalnızsan veya alıştıysan sorun yok da.
kaa dengi birileriyle olmaya alışınca sonra yalnız olmak zor geliyor.
ben mesela alışverişi hep tek yaparım ama bir yandan da kulaklıktan telefonla arkadaşımla konuşurum. arada müsait olmayınca, konuşmadan yapmam gerekince bi an üzülüyorum.
  • mesgul ve huzursuz  (11.10.15 21:01:40) 
pek arkadaşım olmadığı için yalnız yapıyorum bu aktiviteleri genelde.

sinemaya, tiyatroya tek gitmeyi sevmediğim için aylardır (tiyatroya yıllardır) gitmedim, en son ailemle gitmiştim.
bu yüzden çok görmek istediğim filmlere bile gidemiyorum.
  • livaneli kadir  (13.10.15 02:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.