[]

otogar-mecidiyeköy

esenler otogarı'ndan mecidiyeköy'e gitmem gerekiyor yarın. iett sitesinden baktım, 75o hattını buldum. güzergahı şu şekilde:

www.iett.gov.tr

şimdi benim profilo alışveriş merkezi, okan üniversitesi ve bimeks üçlüsü yakınına gitmem gerekiyormuş lakin oraları hiç bilmiyorum. son durakta insem nasıl giderim oralara? yakın mıdır, ne kadar sürer? ya da başka bir yerde mi inmem gerekli? bir de öğleden sonra trafiğinde otogardan mecidiyeköy'e gitmek ne kadar sürer?

 
otogardan metroya bin.metrobüse aktarma yapıp mecidiyeköyde in.sonra murat muhallebicisini sor çok yakın.oradan aşağıya in profilonun önüne çıkacaksın.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (11.10.15 16:22:25) 
otobüs firmalarının servisleri oluyor.Onlara da bakabilirsin.


  • fikir iscisi65  (11.10.15 16:26:57) 
bınecegın otobus kagıthanede duruyorsa ordan servısle gecsen daha kolay olur. meydana bırakıyorlar. ordan da epey kolay. 10dk kadar yurursun.

otogardan metroyla da mecıdıyekoye kadar gidebiliyorsun yaklasık aynı surer.

otobusle metro aynı yerde duruyor. meydanda.
  • bryan fury  (11.10.15 16:28:02) 
sehirlerarasi otobusten inecek de oyle gideceksen, servisle mantikli bir yere git. mecidiyekoy'e olmayabilir, ama taksim'e kesin vardir. taksim'e binersen, oradan metroyla mecidiyekoy'e gecersin, cikista da direkt profilo'yu sor, 5-6 dakikalik bir yuruyus, cok agir yuruyorsan 10 olsun.

mecidiyekoy'de yasarken hep oyle yapiyordum.
  • whoami  (11.10.15 16:28:08 ~ 16:29:05) 
servis olayı yok arkadaşlar, ona göre ayrıntılı cevaplar alırsam sevinirim.


  • devilred  (11.10.15 16:30:20) 
75o'nun son durağı mecidiyeköy merkez zaten.

arkadaşların dediği gibi metro-metrobüs de yapabilirsin. yada metro ile aktarma yaparak metrbüsü katmadan da mecidiyeköye gidebilirsin.

her şekilde mecidiyeköy meydana gidersin yani. oradan emniyet müdürlüğü tarafına geçeceksin yolun. arkadaşın dediği gibi murat muhallebi var orada. yola tabelalar asılı zaten "profiloya 500 metre" şeklinde. o yol çıkartır seni oraya.
  • akatreil  (11.10.15 16:39:31) 
ama hiç zaman vermediniz :(

bana bu saydığınız yolların toplam ne kadar süreceğini söyleyebilir misiniz? zamanlı bir şeye yetişmeye çalışacağım da.
  • devilred  (11.10.15 16:52:57) 
belirttiğin otobüsle git. son durakta in. oradan 5-10 dakika yürüme mesafesinde profilo.

öğleden sonra saat 13:00 - 16:00 arası trafik olmaz pek. çok uzun sürmez. maks 35-40 dakika mecidiyeköydesin.
  • leni 09  (11.10.15 17:01:49 ~ 17:02:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.