[]

Paris'te 3 günlük kalacak yer arıyorum

Selam herkese, öncelikle couchsurfing ölmüş, bana hemen aa ordan baksaydın ya demeyin. Paris'te hostele bakınıyorum, inanılmaz pahalı. Nasıl kalacak yer bulabileceğimi yazan biri olursa aranızdan sevinirim, belki bir hostel biliyorsunuzdur, belki arkadaşınız ucuza kalmam için izin verir vs. vs. Kız başımı belaya sokmadan nasıl halledebilirim bu işi?

Şimdiden teşekkürler cevap için.


 
Facebookta couchrail diye bir sayfa var oraya yaz istersen


  • Wilhelm  (11.10.15 19:43:37) 
auberges de jeunesse lere baktın mı?

tavsiye ettiğimden değil :) ucuzunu aradığından :) yoksa leş mekanı benim gördüklerim.ama kadın başıma kaldım mı kaldım. olur olmayacak şey değil zaten odalar kadın-erkek ayrı kartla giriliyor vs. sadece wc aşırı pis ötesi.

bi de airbnb seçeneği var.
  • gis  (11.10.15 19:47:53 ~ 20:05:29) 
imkan varsa bana da kalacak yer lutfen.
23-26 ekim amsterdam 26-29 ekim paris icin uygun ve temiz kalacak yer lazim. cok pahali buralarda kalmak malesef.

  • coney island  (11.10.15 19:59:59) 
Mayıs'ta şurada kalmıştım (kardeşimle, 2 kişilik twin oda) ve içi gayet iyiydi banyosu içindeydi (4-6 kişiliklerde vs nasıl bilmiyorum) Montmarte manzaralıydı o da hoşumuza gitmişti. Zaten gidip gezersin orayı, yürüyerek çıkıyorsun hemen. Şehir içine ulaşım da (Louvre vs) metroyla gayet kolaydı tek aktarma yapıyorduk.

www.hostelbookers.com

not: biz gecelik kişi başı €32 vermişiz, şimdi fiyatlar biraz daha artmış galiba. Ama gecelik 25-30 vermeden pek düzgün bir yer bulamazsın herhalde.
  • rodriguez2  (11.10.15 20:14:45 ~ 20:16:56) 
airbnb'ye bakın.


  • noluyo yaa  (11.10.15 20:19:45) 
yapacağın iş çok basit. öncelikle referanslı bir linkle airbnb üyeliği açacaksın, $20 indirim olarak sana geri dönecek. sonra airbnb'de ev bakıp istediğin kişinin evinde couch şeklinde oda kiralayıp kalabilirsin. böylece oranın yerlisiyle de sosyalleşme şansın olur. 2 günlüğü 100 liraya kiralasan odayı, $20 indirimle sana gelir 40 liraya.

onaylanmış referans istersen de kendi referansımı vereyim sana;
(git: www.airbnb.com.tr/c/kcam2?s=8)
  • marjinalyus  (14.10.15 15:50:38 ~ 15:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.