[]

the flash izleyenler - mantık hatası?

sorum ilk sezonun son bölümüyle ilgili ağır spoiler içerir.


not: öyle çok dikkatli ya da çok severek izlemedim. zaman geçirmelik izlediğimden kaçırdığım noktalar olabilir.

soruma gelecek olursak sezonun son bölümünde eddie kendini öldürüyor ve harrison wells onun soyundan geldiği için siliniyor ve hiç doğmamış oluyor buraya kadar tamam fakat anlamadığım şey flash doktor wells'den dolayı flash olmuştu eğer doktor wells hiç doğmadıysa barry'nin de flash olma özelliğini yitirmesi gerekmez mi?

 
yitirmez çünkü zaman yolculuğu hikayelerinde o kadar detaya takılmayacaksın. wells yok oldu işte sus ve yalamaya devam et.

gerçek hayat olsa haklısın, hatta flash olması iptal olacağı için eddie'nin kendini öldürmesine gerek kalmaz, döngü başa sarar. işler karışır. takılma öyle.
  • harzem  (11.10.15 03:12:23) 
niye yitirsin . eddie kendini vurdu wells öldü wells öldü işte . zaman geriye yürümez


  • KendineAteist  (11.10.15 09:50:51) 
Eddie kendini öldürünce tarihten silinen Wells değil öncelikle, Eobard Thawne...
Harrison Wells ölmez, Wells'i zaten Eobard öldürüp kimliğini çalıyordu...
Flash güçlerini Wells'in kazası sonucu zaten kazanıyordu, Eobard bu olayı hızlandırmak için Wells yerine geçip daha önce o deneyi yaptı sadece... Kısacası Eobard'ın silinmesi Flash'ın güçlerini tarihten silmez.

Gerçek Wells yaşıyor mu deneyi yaptı mı yoksa yapacak mı o ne durumda, deney daha gerçekleşmediyse şuan nasıl Flash'ın güçleri var... bunlar sorulabilir ama zamanda geçmiş değişmez denirse yani gördüğümüz şekliyle ele alınırsa da Eobard şuandan itibaren yok sadece geri kalan her şey aynı... yine sıkıntı yok...

Flash iki durumda da güçlerine sahip olur yani.
  • ucan spagetticanavari  (11.10.15 09:58:26 ~ 09:58:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.