[]

Beats kulaklık tamir

Geçen sene amerikadan aldığım 150 dolar civarındaki kulaklığın bir tarafından çok az ses gelmeye başladı arkadaşlar. Diğer tarafında sorun yok, ilk günkü gibi süper çalışıyor. Turkiye garantisi olmadığı için yetkili servise veremiyorum
Okuduklarıma göre de tamir pek mümkün değilmiş bu durumda. Sizin bu konuda bilginiz var mi? Önerilerinizi bekliyorum, iyi aksamlar.



 
kablosunu oynatınca bi değişiklik oluyor mu, sağa sola oynat bi de içine ittirmeye çalış..


  • masa penisi  (10.10.15 23:20:49) 
Yok hocam herşeyi denedim 1 haftadır, sonuç yok.


  • megacracker  (10.10.15 23:52:01) 
apple'ın kendi servisini arayın telefonla, size olay numarası oluştursunlar ve garanti bitim tarihini de bu numaraya girsinler. daha sonra, eğer garantisi bitmediyse apple store akasya ya da zorlu'ya getirin randevu alıp. randevunuzu mac olarak alabilirsiniz.

olay numaranızı da yanında getirin. o numara ile garanti süresine bakacaklar.

kolay gelsin.
  • mutlubulutlar  (10.10.15 23:57:22) 
Hocam garanti belgesi falan yok maalesef, çok aradım fakat bulamadım. Galiba kulaklığı tamir ettirmenin tek yolu iyi bir elektronikçi bulmak. İhtiyacım olan şey de o ama kime güvenebilirim bilmiyorum. içinden orjinal parçasını çıkardıkları yazıyor internetteki yorumlarda


  • megacracker  (11.10.15 00:02:00) 
garanti kağıdına ihtiyacınız olmayabilir. elektronik fatura almış mıydınız amerikadan? belki oradan detaylara ulaşabilirsiniz. 1 seneyi doldurdu mu alalı? amerikada çoğu eyalette 1 sene universal garanti veriliyor. siz yine de pazartesi mesai saatleri içerisinde arayın apple ı. 216 282 15 11. store a gelmeden orayla bir görüşün, sizi yönlendirirler. bence görüşme yapmadan elektronikçiye falan götürmeyin.

dediğim gibi, daha sonra olay kimliği ile apple store'a gelirsiniz. fakat önce durumu görüşün. bakalım garantisi devam ediyormuymuş.
  • mutlubulutlar  (11.10.15 00:36:46 ~ 00:37:43) 
Pazartesiyi bekliuorum, ilk is arayacağım o zaman. Çok teşekkürler


  • megacracker  (11.10.15 00:38:34) 
götürebilirsiniz derlerse olay kimliği ile mac randevusu alın. garanti bitimini olay numarasına girsinler burası önemli.

rica ederim.
  • mutlubulutlar  (11.10.15 00:39:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.