[]

sanki sözlükte yazmak için yaşıyorum

demek istediğim bir şey okuduğum, izlediğim veya bir yere gittiğim vakit bunu sözlük benzeri ortamlarda paylaşmazsam rahat edemiyorum. sözlüklerde ne yazık ki format denen olay veye çaylaklık gibi bu durumu engelleyici cezalar mevcut. twitterda da yazılarımın okunup okunmadığından emin olamıyorum. benim durumumda olan var mı varsa ne yapıyor merak ediyorum çünkü buna tek çözüm inci sözlükte yazmak gibi geliyor.




 
siz de formata uygun yazin, yani aslinda fazla format da kalmadi eskisi gibi.


  • bonaparte  (10.10.15 15:29:42) 
Formati sallayan mi kaldi. Yaz gitsin kim ne diyecek


  • brkylmz  (10.10.15 16:28:22) 
sozluk 2005 2006'daki vBullettin forumlara dondu sen hala format kasma derdindesin haci.
illa umursuyorsan ilk cumleyi tanim gibi yap kalani yardir gitsin.

  • jedilance  (10.10.15 16:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.