[]

Tanıtım filmine nasıl bir metin yazayım?

bionluk vasıtasıyla tanıtım filmi çektireceğim. giriş, firma tanıtımı, ara kısımlar ve son sloganı bir erkek oyuncu canlandıracak. tanıtımı yapılacak ürünün görtülerinin olduğu kısmı da bir bayanın seslendirmesini düşünüyorum. bu kısımda hata mı yapıyorum? yani erkek oyuncu görüntüsüyle anlatacak vs, ama ürün tanıtım görüntülerini de onun mu seslendirmesi gerekir? bütünlük burada önemli midir?

seslendirecekleri metinler için; düzgün, akıcı ve basit türkçe cümleler yazmaya gayret ediyorum. burada dikkat etmem gereken bir husus var mı?


 
ürünün hedef kitlesi kimse o seslendirmeli. bir de mesajının net olması lazım. RTB (reason to believe) o kadar net olmalı ki tüketici "haa vay be alayım hemen" demeli.


  • okanbenbirseybuldum  (10.10.15 14:04:08) 
ürünün hedef kitlesi tarımcılar. kimse o seslendirmeli kısmını pek anlayamadım. sanırım erkekleri hedefleyen ürün ise erkek, kadınları hedefleyen ürünse kadın seslendirmeli demek istediniz. ama buradaki ürün genel bir ürün.


  • o kadar da degil aga  (10.10.15 14:08:20) 
eti burçak reklamlarındaki gibi bir ses olabilir.


  • her gece aç  (10.10.15 14:17:21) 
aslında yapmak istediğim şuna benzer :

www.youtube.com

Bunun sunuculu şekli anlayın işte :)
  • o kadar da degil aga  (10.10.15 14:35:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.