[]

Playstation 4 - demo çalıştırmama

Merhaba,

Dün benzer bir duyuru açtım; fakat cevap alamadığım için şansımı tekrar deniyorum. İnternet'te de doğru düzgün bir cevap bulamadım zira.

Alet yeni geldi. Psn üyeliğinde yeri Türkiye olarak gösterdim; fakat bazı demo'ların çalışması için farklı ülke göstermek gerekiyormuş sanırım. Başka bir psn üyeliği alıp, ülke olarak Yeni Zelanda'yı gösterdim. Bu sefer bilgisayar üzerinden psn'e girip, download to my ps4 dedim; fakat demo inmesine rağmen yine çalışmıyor. Daha doğrusu, oyuna giriyor ve tanıtımı kendi kendine geçtikten sonra klasik "devam etmek için x'e basın" kısmında hiçbir tuş işlemiyor. Ana tuşla uygulamayı kapatabiliyorum sadece. Dünden beri hasta etti bu durum. Bilen eden varsa süper olacak.

Teşekkürler.

 
ilk defa duyuyorum böyle bir şey. yeni Zelanda muhabbetini anlamadim turk psnde olması lazım zaten demonun?

interneti kesip demoya girmeyi dene bir de.
  • mattiadestro  (10.10.15 10:29:31) 
Sözlükte fifa 16 demo'sunu indirmek için Yeni Zelanda gösterenler vardı. Bir de o şekilde denemek için yaptım ben de. İnternet'i kesip de girmeye çalıştım şimdi; fakat o da olmuyor.


  • doktor bey  (10.10.15 10:36:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.