[]

sinyal siniri vs. asılmak

az önce bakkala gidiyordum, bir araba yanımdan ağır ağır ilerledi. bakkala varmak için kısa mesafede iki kez karşıya geçmem gerekiyor, ilkini geçtim, ikincisini geçecekken aynı araba sinyalsiz minyalsiz ve aynı ağırlıkta u dönüşü yapmaya başladı. ne yapacağını anlayamadım doğal olarak, gitsem gidemiyorum, öyle saçma sapan bir halde kaldım yolda. ters ters bakıp biraz kendimce söylendim ve karşıya geçip bakkala girdim. arkamdan bir kahkaha koptu ama, bunu duydum.

bakkalda işimi bitirdim, tam çıkacağım, bir adam girdi içeri. "siz bizi yanlış anladınız galiba" dedi, anladım ki o arabadakilerden biri. neler dediğimi net hatırlamıyorum ama "sinyal vermeyi öğrenin, sinyalsiz iş yapıyorsunuz" vs. diye saydırdım. arabayı bu kullanmıyormuş, "o zaman kullanana iletin, sinyal kullanmayı öğrensin" dedim, "tamam, hemen iletiyorum" dedi ve çıktım. kendi yaptıklarının hiç farkında olmayıp bir de asıldıklarını düşündüğümü sanmaları kötü hissettirdi kendimi. bir daha hiç görmeyeceğim biri yüzünden kötü hissettim resmen kendimi.

o kadar saydırmadan sonra asıldıklarını hiç düşünmediğimi, sinyalsiz saçma sapan bir dönüş yaptıklarına kızdığımı anlamıştır, değil mi? siz olsaydınız anlar mıydınız?

 
ben olsam anlamaz ve arabama atlayıp tam gaz gevşeklik yapmaya devam ederdim.


  • kargn  (09.10.15 22:41:29) 
olayın basit olduğunda hemfikirim esasen. yine de kötü hissettim valla.


  • devilred  (09.10.15 22:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.