[]

şoför abi ayıp etmiş mi sizce?

duraktayım, park etmiş otobüsün kapısını açmak üzere şoför geldi. dışarıda bir yerlere bastı açılmadı. sonra orta yaşlı kadının biri "otobüs naz yapıyor" tadında şakalaştı şoförle. şoför de gülerek dedi ki: "ücretsiz yolcu almaktan otobüsün bakımına para ayıramıyoruz". adam ayaküstü geyik yaptı yani. sonra yaşlılar binerken akbil öttükçe "al bu da ücretsiz. bu da" diye devam etti. 65 yaş üstü akbilden bahsediyor. az önce kapı geyiği yapan kadın otobüse binince söylenmeye başladı. böyle terbiyesizlik olmaz, şikayet edeceğim vb. otobüsteki o 65 yaş kartı basan 4-5 kişi de onayladı, adamın biri ben tanıyorum ilgileneceğim diye konuştu. hep beraber biraz söylendiler sustular. berberli karikatüre celallenip açıklama yapan berberler odası tadında ekstra alınganlık örneği değil mi şimdi bu olay? terbiyesizlik olarak gören var mı?




 
Ayıp etmiş evet. Nelediyeden ruhsat alıp otobüs hattı işletiyorlar dünyanın parasını kazanıyorlar. Arada binen 3-5 ücretsize çemkiriyorlar. Anneme de yapmışlar. Denk gelsem ben de şikayet ederdim.

Sen belediye imkanlarıyla rahat rahat yolcu alıp paralarını yiyorsun. Şahsi bi işin değil ki o. Belediye taşıdığın şu kadar yolcu için şu kadar oara alacaksın diyor. Şunlar için de almayacaksın diyır. Karlı bir iş ki hatlar trilyon fiyatlarla el değişiyor. Söylenmesi çok ayıp
  • efruz  (09.10.15 18:12:48) 
şikayet etmek için hafif bir olay ama şoför hıyar, orası çok net.


  • zgrydn  (09.10.15 18:15:49) 
terbiyesizlik. net. kardeşim sen şöförsün işine bak. kapı açılmıyorsa git servise çemkir. patronun o ihaleyi alıp o işe girişirken o maliyeti yapmak zorunda yaşlı insanlara kart verilmesi olayı dün uygulanan bi şey değil. müşteri otobüs hakkında şikayette bulunuyorsa da ya ilet yetkililere ya da müşteriyi kibarca yönlendir. şirketin mali hesabı sana mı kaldı dingil?


  • ergenpezeveng  (09.10.15 18:17:37) 
zgrydn a katiliyorum, sikayetlik bir durum degil ama sofor ayip etmis.


  • chaotic good  (09.10.15 18:18:47) 
çok ilginç ya, bunu geyik olarak gören sadece ben miyim? adam "gülerek" söyledi yani. "sen de hiç paket almıyorsun yav hep bizden otlanıyorsun" diye takılan bir arkadaş gibiydi ne bileyim.


  • kül  (09.10.15 18:23:10 ~ 18:24:27) 
ayıp falan ettiği yok.

65 yaş üstü bedava olduğundan beri yaşlılar amına koyuyor istanbul'un.
ora senin bura benim geziyor.
sırf öylesine otobüse binip inmeden geri gelenler var.
lakin çok pis laf koymuş.
bence ücretsiz olmamalı.
1 tl olarak ücretlendirilmeli en kötü.
  • Alt4y  (09.10.15 18:25:09) 
tınlamalık bir olay değil bence. bazı yaşlılar da işin bokunu çıkarıyor. tek durak için otobüse binenler, tüm şehri dolaşmak için otobüse binenler var. ee tabi aralarında gerçekten işi olan da vardır bilemiyorum.


  • glamdr1ng  (09.10.15 18:27:32) 
Ayıp ettiği yok. Sadece işgüzarlık yapmış. Ona alınıp şikayet edeceğiz diyenler daha da işgüzar. Amk kompleksli ezikleri.


  • sen git ben geliyorum  (09.10.15 18:30:11) 
şikayetlik bir olay, şöförlüğünü yapacak, işi bu.


  • stereoseyfi  (09.10.15 18:33:44) 
Haklılar gayet de. Akbil dediğine göre İstanbul sanırım. Ankaralıyım, yeni Adana'ya tanıştım ve yaşlılar ortalığın bir tarafına koyuyor afedersin. Terör estiriyorlar otobüste, ücret ödemiyorlar, çirkefler, kızma eşiklerinin 30 katı gürültülüler...


  • gunde 3 litre kola icen adam  (09.10.15 19:08:29) 
hahaha abi bence komikmis ya. eğlenceli şoför bulmak zor artık İstanbul da :D


  • mattiadestro  (09.10.15 22:57:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.