[]

telefondan fotoğrafları kurtaramıyorum :(

sürekli usb hata ayıklamasını etkinleştir diyor zaten etkin halde ama bağlanmıyor. yeniden kapatıp etkinleştiriyorum. yine tık yok. root da yapamam garantisi devam ediyor telefonun. bir yardım edin lütfen ne yapabilirim :(




 
Bugün bu konu hakkında birkaç duyuru açmıştınız, birine yanıt vermiştim. Biraz daha açayım, root işlemi yapılmamış telefonlarda veri kurtarmak normalden daha zordur. Garantiniz bozulmasın istiyorsanız, teknik bilgiye de sahip değilseniz kalkışmayın derim. Root olmamış cihazlarda daha önce yazdığım uygulama ve Recuva gibi yazılımlar bir nebze faydalı olur. Tüm bunlara rağmen kurtarma yapamadıysanız cihazınızdaki silinme anından itibaren veri okuma-yazma gerçekleşmiş olabilir. Yani cihazı kullandığınız için silinen alana yeni veriler yazıldığından eskisini kurtarma şansınız sıfıra yakındır.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (09.10.15 16:28:41) 
daha evvel yazdığınız program ve recuva telefonumu hiçbir şekilde görmediği için taratamıyorum.
root işlemi yaptırırsam bulabilir miyim pekii, sabah yaşandı olay. daha hçbir şey kaydetmedim yerlerine

  • sırtçantalı  (09.10.15 16:31:21) 
Siz fotoğrafları sildiğiniz andan beri cihazınıza birşey kaydetmediyseniz, Google Play Store'dan herhangi bir uygulama güncellemesi almadıysanız, kısacası telefonunuza herhangi bir veri girişi olmadıysa bu programlar yardımcı olurdu. Root işlemini bu saatten sonra yapmanız hiçbir işe yaramaz, cihazınız tamamen sıfırlanır ve tüm yönetici panelleri kullanıcı erişimine açılır. Cihazınız root halindeyken bu iş başınıza gelseydi kurtarma şansı çok yüksekti.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (09.10.15 16:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.