[]

Thy kabin memuru

Beni çağırdılar ingilizce testi ve yetkinlik Envanteri uygulaması için

Ne sorarlar?
Bu yetkinlik Envanteri nedir?
Ne yapmam lazım?

 
Dün girdim.. yetkinlik envanterinde 170 soru var ve 5'li ölçeklendirmeye göre bunları yanıtlıyorsun. Kesinlikle doğru değil'den kesinlikle doğru'ya kadar 5 tane ölçüt. Tutarlı cevaplar vermek en önemli kısım diye biliyorum. Atıyorum 5.sorudaki şeye verdiğin cevap; aynı soruyu değişik bir formda sordukları 30.soruda verdiğin cevapla fazla zıt olur ise, bu kısımdan sorun yaşayabilirsin. Sorularda strateji yapma derim, çünkü nesnel cevapları olan şeyler değil. Hani şu soruya şöyle cevap verirsem ya hoşlarına giden cevap bu değilse diye düşünme derim. Kolay gele..


  • tsubasa  (09.10.15 12:15:30) 
İngilizce testi nasıl?
Peki başka ne yapacaklar ne yapmam gerek nelere dikkat etmeliyim
Giyim kuşam falan?
  • indescribable  (09.10.15 12:22:48) 
armut piş ağzıma düş'ün sözlük anlamını soruyorlar bir de.


  • devorgilla the gunslinger  (09.10.15 12:24:06) 
Ingilizce bilgisayar uzerinden. Ilk başta 8 tane practise oluyor, sisteme alişman ve kulaklığı kontrol etmen için. Daha sonra part 1 ile sınav başlıyor, sorular haliyle kolaydan zora. Süre olayına dikkat et, aşağida süre baremi var ve bu bittiğinde yanitlamadiysan soruyu tekrar ediyor ama ona göre puansal olarak dezavantaj yaşıyorsun diye biliyorum. Sınavı geçmiş olman için part2'ye de geçmiş olma gibi bir zorunluluğun yok.(*part1 ve 2 var bu arada) Yanlıs sıklığın fazla ise sistem otomatik kapanıyor diye biliyorum. İlk gün için kılık kıyafet pek önemli değil. Salaş bir şeyler de giysen olur. İngilizce ve yetkinlikteki belli olmayan değerlendirmeye göre ikinci aşama için çağırılıyor ya da çağrılmıyorsun. Böyle yani.


  • tsubasa  (09.10.15 12:38:19) 
ingilizce testi bilgisayar ortamında yapılıyor. sorular basitten başlayıp zora doğru gidiyor. listening ağırlıklı geliyo sorular. ben girdiğim de en az 1.0 puan almak gerekiyordu ingilizce testini bitirirken en son sayfada aldığınız puan gözüküyor. yetkinlik envanteri ve ingilizce testindeki başarınıza göre sizi mülakata çağırıyorlar. biz girdiğimiz gün ordayken belli olmuştu sonuçlar hemen okumuşlardı kimlerin mülakata kaldığını. ama daha sonra mesajla da belli olabilir şu an nasıl yapıyorlar bilmiyorum. giyim kuşam olarakta herhangi bir ikili görüşme yapmıyorsunuz ilk gün ama yine klasik giyinmekte fayda var. ingilizceyle ilgili de şu videoları izlemenizi önerebilirim. www.youtube.com sınav bu sistemle yapılıyor dyned üzerinden. bol şanslar.


  • xex  (09.10.15 12:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.