[]

tazedirekt.com

Aranizda bu siteden daha once alışveriş yapan var mi? Memnun kaldiniz mi? Elimden geldiğince saglikli beslenmeye çalışıyorum, sozlukte herkes cok beğenmiş. Ben de alisveris yapayim dedim ama emin olamıyorum. Özellikle et ve sut urunu agirlikli bir alışveriş yapacağım.

Bunun gibi gerçekten organik olan fiyatlari da cok ucuk olmayan bir site onerirseniz o da olur tabii; artik market yoğurdu, sutu, ekmegi yemek istemiyorum. Midem bulandi iyice.

Teşekkür ederim herkese.

 
sütünü ve peynirini beğendim. sütten yaptığım yoğurt çok güzel oldu. et de aldım ama yanlışlıkla fazla pişirdiğim için lezzetine yorum yapamıyorum. cevizli zeytinli ekmeği de güzeldi. gezen tavuk yumurtasının normal market yumurtasından farkını göremedim.

tazemasa.com var bildiğim bir de, bundan alışveriş yapmadım.
  • inheritance  (09.10.15 11:34:43) 
bir kez alışveriş yaptım, ileriki zamanlarda yine yaparım ihtiyaç duyduğum malzemeler arttıkça. Ürünler sıkıntısız zamanında geliyor, klasik marketlerden pahalı olduğu aşikar. Ama piyasada bulamayacağın ve elzem gördüğün ürünleri internette başka satış yerleri ile kıyaslayarak karar verirsin. Diğer bir alternatif bulunduğun bölgede sağlam bir yöresel ürünler marketi-pazarı veya organik ürünler pazarı (Ankara'da pazar günleri Ayrancı Pazarı gibi) da ihtiyacını karşılayabilir. Tazedirekt ayrıca hediye ürün gönderiyor, farklı ürünleri de deneme imkanı bulabilirsin böylece.


  • candanag  (09.10.15 11:43:18 ~ 14:17:19) 
Ben hindistan cevizi yağı almıştım buradan, hala da alıyorum bi problem görmedim.


  • angelus  (09.10.15 12:35:27) 
Ben çok seviyorum bu siteyi. Sanırım en çok da şehirde hayatımı kolaylaştırması ve hizmet anlayışı beni mutlu ediyor. Eski zaman esnafları vardır ya hani... İşte onların sempatikliğinde ama daha moderni, online hali gibi. Bir de ben hayatımda hiç bu siteden aldığım kadar yumuşak ve lezzetli kuzu pirzola yememiştim daha önce. :)

Bir arkadaşımın gönderdiği davet linki ile başladım kullanmaya. Taze para diye bir şey var. Birinin davet linki ile üye olunca 50 TL taze para kazanıyorsun. Denemek istersen bana gelen link şuydu: goo.gl
  • so i nicknamed me  (09.10.15 16:51:57) 
ben yaptım gayet iyi


  • nuvomed  (12.11.15 21:42:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.