[]

en sıcak tutan bot tavsiyesi

Selam ahali,

şu iki bot arasında kaldım.Öyle dağcı falan değilim ama deli üşüyorum ve kışın Amsterdam'a gideceğim. fiyatlar benzer, salomon biraz kaba gibi ama çok övdüler, tecrübe etmiş olanınız var mı? hangisi en sıcak ve kuru tutar?


 
yani bilgim yok ama columbia daha güzel görünüyor. bir de ayakların çok terliyorsa, bu waterprooflardan uzak dur. tavsiyem bu olacak.


  • baharat  (09.10.15 09:28:05) 
Columbia yi bilmiyorum salomon kullandim ve bir kez bile usutmedi. Karda kista almanyada geziyorum onlarla. Ama columbia da oyledir herhalde


  • kucukharfler  (09.10.15 09:34:27) 
goretex + thinsulate(600gr min) olacak sekilde ozellikte olanlardan begen


  • bryan fury  (09.10.15 09:35:11) 
merrell marka kar botlarına da bakabilirsin.


  • she was my baby  (09.10.15 09:37:58) 
ben yaz-kış salomon kullanıyorum. 4-5 farklı model denedim. Memnunum genel olarak.
Salomon bot'lar güzeldir. Buzda kullanacaksan tabanına dikkat et sadece.

  • puc  (09.10.15 09:48:56) 
merrel chameleon'un kadın versiyonu varsa alabilirsin.
hem çok sıcak tutuyor hem de mayına bassan bana mısın demez.

  • optum kib bye  (09.10.15 11:02:07) 
o kar botlarını karda kullanmış birisi olarak sürekli dışarıda kullanmayacaksanız öyle içi çok yünlü puflu modeller bakmayın derim. ayağınız kafeye girdiğinizde bir pişmeye başlıyor sormayın. sonuçta karda kışta çok gezilmez kafeydi bilmemneydi oturur insan saatlerce bu durumda ayağınız çorba gibi pişecek. başıma geldi o yüzden kontrol edebileceğiniz çorap ile takviye öneriyorum üşüyorsanız. ama bot da iyidir abartmadan.


  • ozdek  (09.10.15 11:08:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.