[]

Hgs olan aracta hgs kullanmadan gecis yapmak mumkun mu?

Merhabalar, hgs olan arac ile tatile gitmek istiyoruz ancak hgs gecis ucreti hgsnin odensigi hesaba yansimasin istiyoruz bunun icin bir yol var mi? Hgsyi söküp baska bisi alsak neyin? Ya da baska bi arabanin hgssini yada ogs sini taksak plakalar uyusmayinca onu algilayip yine gecen araci plakadan taniyip onun hgs sine mi kesiyor??

Biraz karisik olabilir ama umarim ne demek istedigimi anlayan birileri olur..


 
hgs yi söktüğün an bozuluyor tekrar yapıştıramazsın.
bunu bilerek yap.

  • basond  (08.10.15 22:55:27) 
plakayı kapatmaktan başka çözüm yok, ayrıca hgs etiketini de sökmeniz lazım


  • okumayi sevmeyen okur  (08.10.15 22:55:34) 
iptal edin başka hgs alın, normal onu söküp başka hgs veya ogs taksanız olabilir, ogs'de seneler önce sorunsuz geçiliyordu farklı araçlarla ama şu anda durum nedir bilmiyorum.


  • atom karincanin torunu  (08.10.15 22:55:37) 
Peki hgsyi bi şekilde folyoyka neyin kapatıp üstüne başka hgs koysak?


  • fosforlu cevriye  (08.10.15 22:58:26) 
hgs kredi kartına mı bağlı yoksa kontörlü gibi mi?


  • acan99670  (08.10.15 22:59:07) 
Eğer hgs yi okumazsa kamera görüntülerinden plakayı tespit edip ceza veya ücret olarak yazıyorlar. En iyisi ogs si olan birinin ogs'Sini online olarak is bankasından plakasını değiştirmek. Ama hem ogs yi hem de hgs yi okursa hangisine yazar bilmiyirum. Hgs nin üzerini küçük bir folyo ile kapatin.


  • ground  (08.10.15 22:59:47) 
bu arada başka hgs almak için ruhsata ve (tahminimce) araç sahibine ihtiyacınız var.


@basond: ben de senin gibi düşünüyordum ama camım değişti ve hgs değişmedi..
  • acan99670  (08.10.15 22:59:51 ~ 23:00:53) 
HGS için konuşayım, plakanızı okuyor, hgs'yi okuyamazsa sistemden plakayı sorguluyor ve hgs'nin hesabından düşüyor.
Plakanızı da okuyamazsa bu sefer operatore uyarı geliyor ve gişe görüntüsü insan tarafından inceleniyor.
Sizin yapabileceğiniz OGS de olan bir yerde plakayı kapayıp geçmektir. OGS doğal olarak hgs'yi göremez, plaka da kapalı deca gelmez.
HGS'yi sökersen geri takamazsın +1
  • okumayi sevmeyen okur  (08.10.15 23:02:11) 
Kredi kartına bağlı


  • fosforlu cevriye  (08.10.15 23:02:53) 
@acan başka bir taktikleri varmı bilmiyorum yada bankadan yeni etiket alıp senin plakaya falan mı eşitlediler bilmiyorum.

Ben hgs yi takarken üzerinde yazan uyarılardan birisini söyledim.
  • basond  (08.10.15 23:13:16) 
bence en basiti hgs kullanılacak yoldan uzak durun en temizi. biraz uzar yol belki ama yapacağınız strese vs değmez yani. köprü geçileceksede feribot var o işe yarar.


  • lprytk  (08.10.15 23:17:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.