[]

gunumu programlayabilecegim bir uygulama

surekli olarak kafamda yapacagim isleri dusunurken bazilarini gun icinde yapmayi unutuyorum, gece aklima geliyor. bazen de zamanim yetmiyor. bu yuzden gunluk, haftalik, aylik yapmam gerekenleri yazacagim, onun da bana hatirlatacagi bir uygulama var midir? telefona alarm kurmaktan filan hoslanmiyorum, yazili sekilde gelse daha iyi olur sanki.


tesekkur ederim simdiden herkese.

 
ben bu iş için telefonun ajandasını kullanıyorum. hatırlatma özelliği de var.


  • sta  (08.10.15 15:21:54) 
Telefonun takvimini kullanabilirsin


  • Wilhelm  (08.10.15 15:21:54) 
Google keep


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (08.10.15 15:26:00) 
wunderlist, any.do gibi uygulamalar belki yardımcı olur. any.do paralı bildiğim kadarı ile ama amacınız sadece todo list yapayım, zamanı gelince hatırlatsın ise wunderlist hem ücretsiz(di) hem de kullanışlı.


  • mesene  (08.10.15 15:26:04) 
Google Keep


  • emreorhan  (08.10.15 15:36:36) 
wunderlist demeye gelmistim :)
upto
bir tane daha vardi hatirlarsam yazacagim :)
  • chaotic good  (08.10.15 15:37:42) 
ios için 24me adında bir uygulama var, çok kullanışlı. üstten inen bildirim panelinde bugünün, yarının özetini de görebiliyosun. hatırlatma tool'ları falan da çok kullanışlı. android'de var mı bilmiyorum.


  • animalman  (08.10.15 15:49:03) 
ios icin "timeful" diye bi app varmis ona da bakabilirsin.


  • chaotic good  (08.10.15 16:32:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.