[]

ben napayım artık ya!

arkadaşlar geçen hafta yine bi duyuru açmıştım kardeşimi dövüyorlar diye, gittim çocuklarla güzelce konuştum ve olayın bir şakadan çıktığını bir daha karışmayacaklarını söylediler.

bugünse bir başka grup kardeşimin hiç tanimamasina rağmen sataşmış okul çıkışında, kardeşim 12 yasında karışanlar 17-18.
üç kişilermiş, bi tokat atmışlar sonra üstüne yürürken esnaf ayırmış.

şeytan diyor git ağız burun dal ama cono bu adamlar, bir döversin on olurlar.
ne yapayım yine gidip önce insanca derdimi mi anlatayım yoksa sonucu ne olursa olsun gidip kafa göz dalayım mı?

bi kurtulamadik şu s*ktigimin semtinden, ulan kiracı müsveddesi çok lan artık evimizden!

 
Haydaaa... Ya durumu iyice kötüleştirme, tamam karışmayacağız dedilerse neden bi daha bulaşsınlar ki diye sorguladım şimdi.

Peki kardeşinin bulaşmadığına emin misin?
  • lcha  (08.10.15 14:08:37 ~ 14:09:10) 
@icha o çocuklar karışmıyor zaten, bunlar farklı hiç tanımadığı çocuklarmış.


  • dirty pussy and cock  (08.10.15 14:10:16) 
Benim kardeşimi dövdüklerinde ben de kardeşimi dövenleri dövmüştüm konu aniden kapanmıştı.


  • angelus  (08.10.15 14:12:15) 
@angelus: cono olayı sakat bildiğim kadarıyla. öyle "dövdüm bitti gitti" olmaz pek onlar.

benim tavsiyem annenin veya babanın ikametini değiştir ve kardeşini de o semtte bir okula ver. çocuk da rahat etsin siz de rahat edin.
  • teritori  (08.10.15 14:16:36) 
Dövdüm bittiyle olacak bir şey değilse gideceksiniz başka yolu yok. Kardeşinde kabahat vardır yoktur bilemem, kabahatli de olsa korumakla yükümlüsün. Yapamıyorsan, ki teritori'nin dediği gibi sakat tiplerse olay mahallini terk etmekten başka çözüm yok.


  • angelus  (08.10.15 14:20:40) 
conoların olduğu okula kardeşini göndermeyi göze alıyosa ailen, git bence bi ailenle otur konuş, yol yakınken gerekirse bağır gerekirse kalp kır gerekirse küfret gerekirse ailenin üzerine yürü ama o çocuğu o okuldan aldır.

bu öyle '2 tokat yedi 10 yıl sonra hatırladıkca suratında tebessümle o günleri andı' romantikliğinde değerlendirilebilecek bir şey değil, yarın bir gün atlatamayacağı bir şey yaşadığı zaman herkes eline alır kişisel tecrübe konuşuyo burda.

ondan sonra 'niye balta koleksiyonun var???!! :S:S:S' oluyor.
  • Kykeon  (08.10.15 14:24:05 ~ 14:26:47) 
etraf or.spu çocuğu kaynıyor ve maalesef bu or.ospu çocukları ile iletişim kurarak anlaşmak imkansız. bu sosyal medya yüzünden türk it kopuğunda tarihte hiç olmadığından fazla bir öz güven durumu var. kendilerini dokunulmaz ve özel hissediyorlar. yaşadıkları iğrenç yaşam koşulları ve çektikleri ekonomik sıkıntılarla başka çıkabilmeleri için beyinlerinin uydurduğu bir yöntem bu.

ben olsam yapacağım şey : elime bir sopa alır okul çıkışı kardeşimi takip ederim. ama 3 gün ama 5 gün ama 10 gün. sataştıklarında da allah ne verdiyse dalarım. kardeş lan bu.
  • sokolsuz pasha  (08.10.15 16:00:28 ~ 16:04:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.