[]

yavru kedi

bir tane yavru kedi var. tatillerde evdeki kimse eve götürme şansı olmadığından eve alışmasın diye eve alamadık. apartmanın yanında boşluk var oraya bir tane kirli sepeti koyduk yağmurdan falan korunsun diye. yemeğini falan da oraya koyuyoruz hep alıştı içine ama ister istemez üşüyor hayvan. eşek sıpası çok da tatlı. şimdi biz bunu eve alsak havalar ısınana kadar mamayla falan beslemesek ufak ekmek içi süt falan neyse artık alternatifi onu öğrenip onla beslesek eve alışır mı? sonra havalar ısındığında dışarı bıraktığımızda zorlanır mı hayvan? üstüne havlu örtü falan koyuyoruz tutmuyor üstünde bu arada. üşümemesi için ne yapabiliriz veya?

bu arada sahiplenmek isteyen varsa il trabzon


 
evde büyüyen kedi sonra sokağa bırakılınca zorlanır. o yüzden eve almayın derim ben.
ısı yalıtımlı kedi evi yapın kolilerden çok kolay yapması. bir de kuru mama verin, süt vermeyin ishal yapıyormuş.

  • innerbliss  (08.10.15 11:26:46) 
dışarı bırakacaksanız eve almayın derim. Kuru olan bir yere battaniye vs koyun, o üşüyünce girer içine. Bir de madem dışarıda, arada veterinere götürüp aşılatsanız süper olur.


  • whoosie  (08.10.15 11:26:56 ~ 11:27:34) 
Kedi evi yapın ona
www.uzmantv.com

Bu videodaki ısı yalıtımlı falan gayet güzel oluyor, ev yapıldıktan sonra üzerini bir kat da branda vs gibi su geçirmeyen bir malzeme ile kaplarsanız süper olur.

Not: 8-9 aylık olduğunda kısırlaştırmayı da ihmal etmeyin.
  • buff  (08.10.15 12:01:57 ~ 12:02:50) 
sokakta doğan her 5-6 kediden biri üreme çağına gelebiliyor desek (kaynak mabadım), şahsen eve alıp sokağa döndürdüğüm kedilerin yarısı garanti hayatta kaldığını kendim bildiğimden, eve alın derim bence.


  • kargn  (08.10.15 12:40:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.