[]

digiturk

digiturk şöyle bir açıklama yapmış:

Değerli Müşterilerimiz,

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu” tarafından yapılan bir soruşturma ile ilgili olarak Şirketimize resmi bir yazı tebliğ edilmiştir.

Söz konusu yazının içeriği gereği yasal zorunluluktan dolayı Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV kanalları platformumuzdan çıkarılmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

DIGITURK

bunun üzerine digiturkü olanlar kapattırmayı düşünür müsünüz? ayrıca ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

 
yumurcak tv yokmus iptal ettim ben.


  • duyurumvar  (08.10.15 01:18:47) 
İptal etmeyi düşünürdüm, ne saçma şeymiş o öyle. Bu kanallara bayılmıyorum tabi ki ama arkasında art niyet olan şeylerin karşısındayım. Bu da resmen art niyetli düzenlenmiş bir eylemdir.


  • amelie poulain  (08.10.15 01:38:16) 
Ben Turkcell TV+ kullanıyorum. Benzer durum söz konusu oldu. Bir hafta daha kanallar gelmezse kapattırcam. Sadece yandaş kanallar kalmış. Haber izleyemiyorum. A haber, kanal 24, TV net, tgrt haber, ülke TV, ntv falan kalmış bir tek. 7/24 rte övüyorlar. Ülkede herşey yolunda, dört dörtlük aşmışız sanırsın amk. En ufak muhalif bir şey yok cnntürk dışında. O da arada sırada.
Not: cemaatçi, fetocu falan değilim.

  • wertyu  (08.10.15 02:00:36 ~ 03:11:59) 
aslında çok korkutucu değil mi?
ne biliyim ben okuyunca gerçekten de şok oldum. inanamadım bir an.
diktatörlük değil de nedir bu?
  • sta  (08.10.15 02:02:43) 
kullanmiyorum ama iptal ettirirdim.
bugun samanyolu yarin baska bir kanal, boyle gider bu kimse de dur diyemez.
oh iyi olmus iyi ki kapanmislar diyenler var onlara sasiriyorum asil.
  • chaotic good  (08.10.15 02:25:16) 
Sırada teledünya ve turksat uydusu var.


  • sutlu nescafe  (08.10.15 07:20:45) 
kapattırmayı düşünüyorum.


  • historien  (08.10.15 08:15:53) 
bunun muhaliflik ile ilgisi yok bence. cemaat kanallarından çok daha sert muhalefet yapan halk tv halen yayında mesela. gerçi hangi platformlarda var bilmiyorum ama 13 yıldır muhalif yayın yapan bir sürü kanal var, hiç biri kapatılmadı şu ana kadar.
benim merak ettiğim de şu; atv, a haber falan kapatılsa aynı tepkiyi verir miydiniz?

  • animalman  (08.10.15 08:17:09) 
Digiturk'e mahkemeden yazı geldiği için mecbur kapatmak zorundalar, ne yapmalarını bekliyordunuz ki?


  • michael_knight  (08.10.15 08:56:19) 
zaten sorduğum diktatörlük değil mi bu? kızdığım aslında başkası. ayrıca atv'yi de kapatsalar aynı tepkiyi verirdim şahsen.


  • sta  (08.10.15 11:00:19) 
diktatörlükle bağlantısı ne anlamadım be?
Cumhuriyet başsavcılığı bir karar almış falan filan... yanlış karar diyebilirsiniz ama diktatörlükle ne alakası var? Sonuçta FETÖ diye bir terör örgütü var ve onun kanalları işte bunlar?
ben düşünmedim, düşünmem. cemaat kendi etti kendi buldu. KAnaltürk ü tuncay özkan dan nasıl aldıklarını hatırla istersen?
  • enkolaykullaniciadi  (08.10.15 11:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.